DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Ac de păr cu floare
ornamentare kanzashi a venit la noi din China antică. În urmă cu aproximativ două sute de ani, fashionistele chinezești le-au folosit pe scară largă pentru decorarea tradițională a părului și îmbrăcămintei. Atunci a fost pentru prima dată că părul drept al femeilor și fetelor a început să fie așezat în coafuri complicate și bizare, decorându-le cu flori de kanzashi. Astăzi, acest stil de bijuterii este utilizat pe scară largă dincolo de granițele Chinei. Acest tip de bijuterii au ajuns în regiunea noastră. Florile Kanzashi sunt folosite nu numai pentru a decora coafurile, ci și pentru a adăuga zest la încălțăminte, haine, genți, bijuterii și alte accesorii.
Bijuteriile foarte frumoase și originale au devenit adevărați prieteni ai fashioniste moderne. În plus, fiecare floare în acest stil este originală și unică, deoarece este realizată manual.

Materiale pentru fabricare.
În această clasă de master, vom arăta cum să realizați un clip de păr frumos cu o floare frumoasă în trei culori. Pentru a realiza o astfel de floare, avem nevoie de trei bucăți de aproximativ 30 de centimetri de panglici de roșu, negru și alb. Panglicile roșii și negre sunt late, cu 5 centimetri fiecare. Și albul are un centimetru și jumătate lățime. De asemenea, avem nevoie de o armă cu un băț de lipici, foarfece, o brichetă obișnuită, un mic agraf de păr pe care ne vom atașa floarea și mărgele sau, în cazul nostru, o floare de plastic roșu.

materiale


Realizarea unei flori.
În primul rând, trebuie să tăiem șase bucăți pătrate drepte din fiecare bandă. Fiecare dintre ele trebuie să fie ars puțin în punctele tăiate, astfel încât bucățile să nu se frece.

taie banda

aduna


Următorul - îndoiți pătratul roșu în diagonală pe jumătate pentru a forma un triunghi.

trei petale


Triunghiul rezultat este îndoit din nou în jumătate, obținând un triunghi jumătate cât mai mic. Procedăm la fel cu pătratele alb-negru. În continuare, conectăm cele trei triunghiuri rezultate cu colțurile inferioare și conectăm alternativ colțurile opuse la ele.

trei petale


Cu o brichetă, aprindem colțurile pliate și le presăm împreună, conectând capetele topite între ele.

tăiat


Petala este gata, dar nu finală. Partea din spate a petalei rezultate este tăiată longitudinal, reducându-i înălțimea, iar din nou ardem zona tăiată, evitând spălarea în continuare. Aceasta este totul. Prima petală este gata.

topit


Cu celelalte pătrate, procedăm la fel și obținem șase petale pentru a le conecta într-o floare, tăiem un cerc mic dintr-un alt pătrat al panglicii, îl ardem într-un cerc și cu un pistol fierbinte lipim petalele la cercul pe rând.

rezultat

petalele


Este demn de remarcat faptul că lipiciul trebuie aplicat nu numai pe partea inferioară a petalei, ci și pe partea laterală, care va fi adiacentă petalei adiacente. Deci vor fi mai densi și mai potriviți unul cu celălalt.

ne lipim de lipici fierbinte


După ce lipiciul se răcește puțin, toarnă puțin adeziv în mijlocul florii și lipeste mijlocul.

lipici petalele la cana

lipici petalele la cana


Și după uscare completă, ne așezăm pe o bară de lipici fierbinte.

floarea este gata

băț


Asta-i tot, floarea noastră este complet gata. Aceasta este una dintre cele mai ușoare metode de a face un frumos ornament de păr kanzashi. Schema de culori, precum și dimensiunea panglicilor, pot fi modificate în funcție de dorințele viitorului proprietar. Fii mereu frumoasă și nu-ți fie frică de experimentare.

lipici acul de păr

Ac de păr cu floare
Comentarii (1)
  1. Alina
    #1 Alina vizitatori 23 octombrie 2014 8:44 p.m.
    0
    Este din ce în ce mai greu decât pare la prima vedere!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat