DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Geantă de croșetat pentru copii
Vă aducem în atenție o geantă de croșetat frumoasă și originală pentru fete. Chiar și o acasă începătoare o poate face în câteva ore sau într-o seară. Pentru muncă, avem nevoie de fire de bumbac alb - 100 de grame, cârlig numărul 3, două butoane luminoase pentru copii, în formă de măr, un ac subțire și bobine de ață. Modelul genții este foarte simplu, se potrivește rapid și ușor.
Mai întâi trebuie să croșetați 46 de bucle de aer, întoarceți treaba pe partea cealaltă și începeți să tricotați primul rând. Primul rând: faceți trei bucle de aer pentru ridicare, tricotați trei croșete duble în a cincea buclă de la margine, săriți două bucle ale bazei și, astfel, tricotați 15 „scoici”. După ce ați ajuns la margine, întoarceți din nou lucrarea și tricotați al doilea rând după cum urmează: în fiecare arc între „cochilii”, tricotați două coloane de croșetat, și deasupra fiecărei „cochilii” - două bucle de aer. Este necesar să tricotați, astfel, alternând până la 29 de rânduri cu "scoici" sunt completate.

sac de croșetat pentru copii

dispozitive de fixare

sac de croșetat pentru copii


Apoi geanta de mână trebuie netezită și pliată în jumătate, lăsând liber 6-7 cm din partea superioară. Coaseți ambele părți cu fir bobină și ac. Apoi, trebuie să începeți execuția mânerului. Este necesar să formați patru bucle de conectare din partea superioară a sacului pe o parte și să tricotați un mâner cu lungimea necesară, tricotând patru croșete duble în fiecare rând. Coaseți celălalt capăt la marginea pungii. În centru, la aceeași distanță unul de celălalt, coaseți până la baza genții, mai aproape de partea superioară a acesteia, două butoane pentru copii, în formă de măr. Arce în model vor servi ca bucle. Totul este! Lucrarea este gata, acum poate fi prezentată în un cadou si te rog tanara ta fashionista! Puteți duce cu siguranță o astfel de geantă la modă și elegantă cu dvs. la plajă, parc, oaspeți și pentru o plimbare. Va merge la absolut orice ținută.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat