DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
1. Pentru a crea cercei strălucitori și atrăgători, avem nevoie de: argilă polimerică în trei culori, lipici coapte sau gel de culoare transparentă, baza pentru cercei cu lacăt englezesc și platformă pentru un cabochon, mănuși chirurgicale din cauciuc, o lamă.
Notă: după părerea mea, lutul Zernit este ideal pentru această lucrare. Se înmoaie destul de simplu, dar din ea se poate forma o petală foarte subțire și este, de asemenea, foarte puternică și ușoară.

lut polimeric de trei culori


2. Dintr-o bucată de plastic galben acid, după ce am pus mănușile, formăm o picătură, rostogolind plasticul între index și degetul mare. În funcție de dimensiunile viitoarei flori, dimensiunea „picăturii” poate varia.

Dintr-o bucată de plastic galben acid


3. Facem 2 preparate.
Notă: mănușile vor face munca mai precisă. Amprentele nu vor fi vizibile pe petale, iar praful și murdăria din mâini nu vor fi depuse.

Facem 2 semifabricate


4. Luăm plasticul de culoare acid-coral și formăm bile mici (cu diametrul de 2-4 mm), astfel de cercuri ar trebui să fie făcute astfel încât petalele acestei culori să fie aranjate în 2 rânduri - în primul vor fi 3 petale, iar în al doilea - 5. I.e. tot ce ai nevoie pentru a rostogoli 16 bile.

formăm bile


5. Fiecare bilă trebuie să fie întinsă între degetul arătător și degetul mare și transformată într-o petală.

transformați-vă într-o petală


6. În continuare, pe partea restrânsă a picăturii, începem să atașăm petale de coral din poală. Atașează primul.

atașarea de suprapunere


7. Vizual ușor de observat cum este atașată a doua petală.

a doua petală este atașată


8. Fixăm a treia petală în același mod - cu o suprapunere pe cea anterioară.

se suprapun celor anterioare


9. În același spirit, continuăm să fixăm petalele rămase, apăsându-le strâns spre bază.

apăsând strâns


10. Următorul pas este realizarea petalelor de trandafir. Ar trebui să fie aproximativ 22-24, adică 11-12 pentru fiecare floare. Fixăm petalele în 2 rânduri și obținem floarea terminată.
Notă: este mai bine să montați petalele de diferite dimensiuni. În primele rânduri - mai mici, în ultimele - mai mari.

Fixați petalele


11. Acum trebuie să tăiați coada, care a devenit de la baza picăturii și petalelor. Pentru a face acest lucru, frământați și trageți cu degetele plasticul, care este situat chiar la baza florii.

taie coada


12. În continuare, tăiem „coada” cu lama, iar suprafața decupată trebuie să fie aproximativ egală cu zona de montare a cablului de pe baza pentru cercel.

bază pentru cercei


13. Luăm gel-clei pentru coacere și ungem suprafața interioară a bazei cercelului.
Notă: lipiciul sau gelul de o culoare transparentă vor ajuta floarea să se fixeze bine pe platformă. Cel mai utilizat în aceste scopuri este gelul lichid transparent Fimo și termo-adezivul Scalpi.

coaceți și ungeți


14. Introduceți mugurele tăiate pe bază și trimiteți la coacere timp de 25 de minute la o temperatură de 120 de grade (în funcție de tipul de lut polimeric utilizat).

Cufundați mugurele tăiate


15. Rezultatul terminat!

cercei fluture


În munca dvs., puteți utiliza absolut orice culoare care vi se potrivește. Mărimea și scopul florii pot fi, de asemenea, schimbate: pentru a face un inel frumos și luminos, o broșă sau un pandantiv nu este dificil, trebuie doar să cumpărați accesoriile necesare.
Această bijuterie este perfectă atât pentru o mică fashionistă cât și pentru reprezentanții tinereții elegante. Principalul lucru este să alegeți combinațiile potrivite de culori
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat