DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Supă de pui într-un aragaz lent
Gătirea supei de pui într-un aragaz lent este rapidă și ușoară. Un avantaj important al acestei metode de gătit este că puiul de casă într-un aragaz lent fierbe foarte bine și devine moale, în timp ce pe aragaz acest rezultat nu poate fi obținut.

Pentru gătit, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:
- jumătate din puiul intern;
- 4 cartofi;
- tăiței de casă sau analogul său într-un ambalaj;
- verdeață (pătrunjel și mărar, puteți încă să prindeți ceapă);
- sare, piper, condimente preferate.

Pregătiți toate produsele în mod corespunzător, și anume, scorbiți și clătiți bine puiul, curățați și tocați cartofii în cubulețe mici sau paie, pregătiți tăiței de casă sau spălați-o pe cea finită din ambalaj.
Schimbăm toate ingredientele în vasul multicooker, punem pui pe partea de jos și cartofi tocați deasupra.

Supa de pui multicocata


Apoi, spargem taiteii, cantitatea lui depinde de preferințele tale, dacă vrei, respectiv, mai tăiți. Dar bucătăria tradițională rusă prevede că această supă va fi ușoară și deloc groasă.

se adauga taitei


Umpleți cu apă, apa trebuie să acopere produsele, dar, de asemenea, să nu se ridice peste valoarea maximă din vasul multicooker. Sare și piper viitorul fel de mâncare, dacă doriți, puteți adăuga condimentele preferate.

umple cu apă


Programăm „Supa”, este proiectat automat pentru o oră de gătit, dar este mai bine să creștem timpul cu forța la 1,5 - 2 ore.

aragaz lent


În timp ce supa se pregătește, poți face orice afacere. Amintiți-vă doar să tocați fin verdeața pentru ciorbă. După ce sunetul semnalului, indicând că gătitul este terminat, deschideți capacul și completați verdele. Lăsați supa să se răcească ușor și după 20-30 de minute o puteți turna pe farfurii. Nu uitați să tăiați puiul, pentru aceasta este mai convenabil să folosiți foarfece de bucătărie.
Farfuria parfumată de pui de casă este gata.

Supa de pui multicocata
Comentarii (1)
  1. Polinka2008
    #1 Polinka2008 vizitatori 29 august 2017 19:47
    0
    Cuptorul meu lent este inactiv. Dar această rețetă simplă cere cu siguranță să fie încercată în ea.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat