DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Vitralii pe oglindă
Oglinda - este probabil singurul subiect pe care îl are toată lumea, indiferent de stil, stil de viață și spațiu. Nu este atât de dificil să faci din oglindă un element de accent al unui decor, doar puțină răbdare și perseverență. Cred că ai văzut vitralii magnifice, impresionante prin frumusețea și inimitabilitatea lor. Sunt realizate prin metoda îmbinării laborioase a bucăților de sticlă colorată. Ne vom ocupa de vitralii pseudo - imitarea unei vitralii prin aplicarea unui contur și turnarea vopselei transparente în ea. Adesea, artiștii realizează picturi întregi în stilul vitraliei pseudo, umplând conturul cu acril opac pentru lucrul la sticlă.
Pentru vitralii aveți nevoie de un contur, vopsele vitralii, perii, lac acrilic.

Perii de vopsea


Sunt vândute în saloane de artă sau în magazine de birou. Acum se vinde un număr mare de materiale pentru vitralii pseudo-vitralii de producție internă și străină.
Schița trebuie dezvoltată în avans și aplicată pe oglinda deja gândită, încercând să reducă la minimum liniile auxiliare. Înainte de a desena un model de degresare cu alcool medical. Acest lucru este necesar pentru o mai bună aderență a vopselei la suprafață. Desenul pe sticlă poate fi aplicat cu un marker, care se spală ușor cu alcool în cazul liniilor desenate incorect. Este important să se țină cont de faptul că urmele din marcajul care a căzut sub contur nu mai este posibil să se spele și pe suprafața oglinzii va fi vizibilă, ceea ce va oferi vitraliei un aspect neîngrijit. Schița se face cel mai bine alături de model. Datorită faptului că acum au apărut la vânzare un număr foarte mare de contururi de diferite culori, puteți desena o capodoperă magnifică, folosind doar ele.

desenați un contur


Înainte de a turna vopseaua, circuitul trebuie să se usuce câteva ore. Numai după ce se usucă, puteți șterge ușor urmele markerului cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool.

desenați un contur


Conturul uscat este editat cu ușurință de o lamă, mici erori și linii în exces sunt îndepărtate.

desenați un contur


Vopselele vitralii sunt foarte lichide și gata de utilizare. Dacă doriți să faceți un strat mai transparent și un model delicat - puteți adăuga un solvent special vopselei. Dar trebuie să luați în considerare că vopseaua este mai diluată, cu atât stratul este mai puțin stabil. Periile de vopsea trebuie să fie din păr natural: veverița, coloana, poneiul și să nu piardă scame în timpul funcționării. Desenăm vopseaua pregătită cu o perie și transferam ușor picătură prin picătură în celulele dintre contur. Toate liniile de contur trebuie conectate pentru a evita amestecarea culorilor.

Pictează


Este foarte convenabil să lucrați cu o seringă medicală, acul său poate ajunge chiar și în cele mai ascuțite colțuri ale desenului. Este important să ne amintim că al doilea strat este inacceptabil - compoziția vopselei este astfel încât atunci când este aplicată pe primul strat, următorul reacționează cu acesta, iar suprafața sa netedă se deformează și se deteriorează.
După uscarea finală, întregul model ar trebui să fie deschis cu un lac finisat acrilic. Lacul păstrează culoarea, protejează modelul de praf, expunerea la soare și umezeală. Artiști similare lacuite își acoperă pânzele pentru o mai mare conservare în forma sa originală.

Vitraliu pe oglindă

Vitraliu pe oglindă


Dar un bărbat atât de chipeș trăiește pe ușa oglindită a garderobei. Este confecționat din vopsele acrilice opace.
Grija pentru o oglindă cu vitraliu este neglijabilă.Ștergeți cu o cârpă uscată și spălați de câteva ori pe an cu apă și săpun. Produsele cu aerosol pentru sticlă este mai bine să nu folosească componentele lor pot afecta culoarea.

Vitraliu pe oglindă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat