DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cum se construiește o casă pentru pisici
Pisicile sunt animale stăpânești și stăpâne. Fiecare are nu numai propriul său caracter, ci și dependențe, din care le înțeleg uneori oh, cât de greu! Și dacă pasarica voia cu adevărat să se doteze cu un cuib de pe raftul dulapului tău cu haine - fii pregătit pentru faptul că tot conținutul său va fi aruncat în mod regulat de pisica harnică, iar animalul tău de companie ar trebui să se înroleze pe raftul regal. Deci, este timpul să o dăm cu o casă de pisică personală.

casa de pisici


În magazinele de animale de companie, alegerea oricăror „clopote și fluiere” pentru animale de companie este, desigur, largă. Dar achiziționarea unei case finite nu este întotdeauna accesibilă și nu se știe dacă animalului dvs. de companie îi va plăcea achiziția. Puteți încerca să construiți o casă pe cont propriu, din ceea ce găsiți acasă. Se va dovedi mai ieftin, iar el va avea un miros acasă, acasă.
Deci, efectuăm un audit al materialelor din cămarile personale, selectăm ce ne poate fi utile și cumpărăm toate cele care lipsesc.
Am găsit o cutie multicooker potrivită, resturile de cauciuc spumos, o geantă veche de sisal și piese de țesătură: tricotaje gri și piele faux roșie.

cutie

punga și bucăți de pânză


Dintre instrumentele de care avem nevoie: un cuțit (poate fi clerical), un pistol cu ​​lipici (nu miroase), o capsator și foarfece.
Mai întâi, desenați cu un creion și tăiați intrarea în casă cu un cuțit. De exemplu, așa.

decupat


Pisica mea adoră materialele naturale, iar eu am decis să lipesc pereții cutiei din interior cu gropi, folosind un pistol de lipici. Am spălat și uscat punga, desigur, și apoi am tăiat-o în bucăți de mărimea potrivită. Nu uitați să tăiați orificiul de intrare în burlan.

lipici

pisica adoră materialele naturale


Construim tavanul de pe capacul cutiei, atașându-l de pereți cu un pistol de lipici pe toate părțile din jurul perimetrului.
„Dormitorul” este aproape gata, iar deasupra celor trei elemente rămase ale cutiei puteți acum să faceți etajul al doilea. Vom aranja un pat pentru pisica noastră aici. Pentru o mai mare rezistență, îndoim cutiile de carton lipit pe jumătate, fixându-le cu o capsator și lipici. Apoi formăm pereții, lipind împreună trei cutii de carton îndoite. Cadrul casei este gata, puteți începe decorarea.

Construirea unui tavan

Construirea unui tavan


După mărimea pereților cadrului rezultat, tăiem fâșiile de tricotaje, ținând cont de cotele de pe toate laturile de aproximativ 1-1,5 cm, și montăm pereții casei la exterior cu ele, lipind materialul treptat, pe parcursul pistolului cu lipici. Îndoim cotele superioare pe partea interioară a pereților viitorului canapea. Nu uita de orificiu de intrare! Îl tăiem cu o capacitate de 2 cm și lipim marginile din interiorul „dormitorului”.

pânză

strângem pereții


Facem trei perne din cauciuc spumos și piele artificială, va fi o înveliș moale a pereților banchetei noastre aragazului. Am tăiat dreptunghiurile din piele artificială în proporție de bucăți de cauciuc spumant, lăsând cote de 3-4 cm.

Punem bucăți de cauciuc spumant


Așezăm bucățile de spumă pe partea greșită a dreptunghiurilor de piele, îndoim cantitățile. Taiem tot excesul in colturi si impachetam cu grija fiecare colt. Coaseți pliurile obținute în colțurile pernelor cu un ac, coase cantitățile pentru spumă. Pernele sunt gata.

tundem


Lipim cele trei perne rezultate pe pereții de la etajul doi, strecurându-le bine.

casa de pisici


Rămâne să puneți o gunoaie moale în interiorul casei și pe bancul de aragaz, decorarea acesteia în funcție de gustul și preferințele pisicii. Fericit de casă!

casa pentru pisica
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat