DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Ghivece cadou
Vă prezint în atenție procesul pas cu pas de realizare a „Plantatorului de cadouri”.
Este imposibil să-ți imaginezi viața fără plante! Ne înconjoară acasă, la serviciu și în multe alte instituții. Ei încântă ochiul cu frunze verzi, culori strălucitoare - și pur și simplu revigorează totul în jur, oferind o aromă plăcută! Toți îi admirăm, dar este de două ori plăcut să privim o floare dacă crește într-un ghiveci frumos! Și dacă o pui într-o oală? Da, ceva neobișnuit! Da, așa că nimeni nu a avut-o! Noi decidem întrebarea - puteți face un cache-pot cu propriile mâini, urmând pas cu pas tehnica de fabricație indicată mai jos!
Pentru muncă, trebuie să pregătiți echipamentul necesar. Vom avea nevoie de un bol de flori din plastic, de preferință unul simplu, de culoare închisă (dacă nu acasă, ar trebui să-l cumpărați într-un magazin), lipici PVA, un recipient mic (de exemplu, un capac pentru mâncare pentru copii sau altceva pentru a turna lipici) . De asemenea, un creion simplu, tăietură sau suport din lemn (pentru tăierea secțiunilor din crenguțe), secțiuni proaspete de crenguțe (arțar american), un cuțit de papetărie, un ac (cu un fir - din motive de siguranță).

Luați crenguțe de copac


Notă: este mai bine să luați specii de copaci moi, dar nu să se sfărâme pentru a face tăieturi. În cazul nostru, am luat un fel de copac (dacă doriți, puteți utiliza alți arbori sau arbuști, de exemplu salcie, liliac, aspen). De asemenea, pentru decorare, bolul poate fi luat dintr-un alt material.
Procesul pas cu pas pentru crearea unui "plantator cadouri":
Pasul 1. Luați ramurile de copac și pe o placă de lemn cu un cuțit clerical pentru a pregăti 2 tipuri de felii - rotunde (din ramuri mai subțiri) și alungite (ovale) - din ramuri mai groase. Feliați feliile alungite într-un unghi, tăiați rotund într-un unghi drept față de crenguță. Feliile de fiecare tip ar trebui să fie proporționale între ele.

ramuri groase

Felii de fiecare tip


Pasul 2. Ia un bol și desenează un contur cu un creion simplu. Pe o parte a bolului desenăm un fulg de zăpadă, iar pe cealaltă. Pe marginea superioară a bolului desenăm un ornament sub formă de triunghiuri.

desenați un contur cu un creion simplu


Desenul poate fi orice - depinde de imaginația ta!
Pasul 3. Turnați lipici în capac. Cu ajutorul unui ac, înțepăți o tăietură rotundă cu baza, apoi coborâți-l în lipici și așezați-o pe contur. Prin acest principiu, răspândim întreaga imagine (pe o parte obținem un fulg de zăpadă).

Turnați lipici în capac

lipici rotund tăiat


Pe de altă parte, fulgul de zăpadă se va dovedi ușor diferit, deoarece vom folosi secțiuni deja ovale.

lipici rotund tăiat


Pasul 4. Apoi am întins ornamentul cu secțiuni ovale de-a lungul marginii superioare a bolului.

lipici rotund tăiat


Pasul 5. După ce vasul cu cache se usucă puțin, este necesar să ștergeți lipiciul rămas cu o bilă de bumbac ușor umezită în apă (pentru a nu perturba conturul imaginii).
Pasul 6. Avem o „plantă de cadouri” - acum puteți pune o floare în ea. Cache-pot-ul poate fi schimbat în laturi, deoarece fulgii de zăpadă de pe ambele părți s-au dovedit diferite.

Ghivece de cadouri

Ghivece de cadouri


o astfel de un cadou orice gospodină care iubește plantele de casă și suvenirurile handmade va apela la ea!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat