DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cutie originală din materiale improvizate
Multe meșteșugari preferă să facă totul cu propriile mâini, în special caschete pentru lucrări cu ac. Este foarte simplu, nu este scump și original. Puteți confecționa o casetă cu dimensiunea exactă necesară, precum și culoarea care este cea mai preferată de meșter. Modelul pe care l-am propus poate fi folosit nu numai pentru lucrările de ac, ci și pentru bijuteriile sau depozitarea diverselor colecții.

Pentru a începe, aveți nevoie de:
- o cutie de încălțăminte sau orice alt mod dorit;
- hârtie autoadezivă;
- material pentru decorațiuni exterioare;
- material pentru interior;
- decupați desenul de hârtie;
- două flori brodate pe pânză;
- foarfece, lipici, fir, ac, bandă scotch.

Pentru a începe


Noțiuni introductive:
1. Prima etapă de lucru este transformarea capacului cutiei. Pentru a face acest lucru, ia capacul cutiei și lipeste-l ușor pe ambele părți. Asigurați-vă că nu există bule sau riduri. Apoi luăm un desen de hârtie și îl lipim pe capac cu lipici. De asemenea, neteziți prin îndepărtarea bulelor de aer.

conversia capacului cutiei

conversia capacului cutiei


2. Procedăm la decorarea cutiei în sine. Luăm țesătura și o dublăm.

rostogoliți țesătura

rostogoliți țesătura


În continuare, cu ajutorul unui fir și al unui ac, atașăm țesătura la cutie, netezind-o cu atenție.

netezind bine


Aceste cusături nu vor fi vizibile, astfel încât lungimea cusăturii poate fi diferită.

Coase de cusut


Formăm colțurile și laturile cutiei.

Formăm colțuri și laturi

Formăm colțuri și laturi

Formăm colțuri și laturi


Unele femei de ac preferă să facă pliuri laterale triunghiulare din țesătură - spre exterior, dar le ascund mereu spre interior. În opinia mea, este mai frumos și mai interesant. Și după ce am achiziționat țesătură pentru cutie, putem proceda la cusut pe țesătura interioară. Cusem cusături din partea din față, exact de-a lungul marginii caschetei.

Coase de cusut

Coase de cusut

Coase de cusut


Nu întindem țesătura și nu facem pliuri naturale. În partea de jos a caschetei, lăsați țesătura un pic mai mare pentru a forma și valuri. Toate nodurile sunt strâns legate și ascunse. Taiem firul cu foarfeca.
3. Procedăm la decorarea exterioară a caschetei. Decupăm elementul brodat din pânză, astfel încât marginile din imagine să fie mai mari de 1 cm. (F13) Cusem poza cu un fir în două adaosuri.

spre exteriorul caschetei


Dizolvăm materialul rămas de la cusătură până la margine și formăm o franjură uniformă.

spre exteriorul caschetei


În acest caz, puteți tăia și tăia fire individuale. Coaseți elementul în cutie cu cusături nepăsătoare. Încercăm să ascundem fiecare nod și să-l reparăm strâns, deoarece vom folosi cutia în mod regulat și nimic nu ar trebui să cadă și să se deschidă. Ne aranjăm și a doua parte. Pentru originalitatea cutiei, puteți coase broderii diferite pe fiecare parte.
Notă. Dacă aveți alte elemente decorative interesante, de exemplu, panglici, margele, margele și multe altele. Le puteți coase ușor pe cutie. Aceasta nu numai că o va înnobilă, dar va adăuga și rafinament. Și dacă dintr-o dată nu aveți nicio țesătură, atunci cutia poate fi lipită pur și simplu cu hârtie autoadezivă și decorată cu desene de hârtie. Și deasupra imaginii coaseți sau lipiți pe margele, margele și flori simple din panglici.
4. Așadar, cutia noastră pentru acțiuni este gata. Proiectare și implementare!

cutie de materiale improvizate
Comentarii (1)
  1. xenia
    #1 xenia vizitatori 22 ianuarie 2016 20:22
    0
    Foarte frumos, dar foarte simplu: coleg: [color = # CCFFFF] [/ color]

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat