DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Palmier din sticle de plastic
Școala oamenilor practice. Master class realizând un palmier frumos și frumos cu propriile mâini din sticle de plastic.
Noile tehnologii și inovații aduc multe lucruri bune vieții oamenilor, le fac mai simple și mai frumoase. Dar cu acest nou, ceva rău intră în viețile noastre.
O sticlă de plastic este un exemplu de mai sus. Acest lucru a fost dezvoltat în 1941. O sticlă de plastic a cucerit întreaga lume. Este foarte populară pentru o serie de calități pozitive:
- chestii ieftine
- foarte tehnologic
- simplitatea în funcționare;
- poate fi reutilizat pentru uz casnic.

Din păcate, sticla de plastic a adus câteva puncte rele:
- perioada de descompunere în condiții naturale este mai mare de 100 de ani;
- în timpul descompunerii și arderii substanțelor periculoase și nocive sunt eliberate.

În ultimul sezon de vară în familia noastră s-au acumulat o mulțime de sticle de plastic. În toamnă, au început să se gândească unde să-i arunce, cum să-i ducă într-un depozit de deșeuri. Cea mai mică fiică a propus ideea ingenioasă de a lăsa sticle de plastic acasă și de a face ceva frumos și original.
Tuturor le plăcea ideea fiicei. Pe Internet, am analizat o mulțime de meserii. Ne-am stabilit pe ideea de a face un palmier.

Etapa numărul 1
Adună cât mai multe sticle de plastic. Culoarea este verde (de sub Sprite). Culoarea este maro închis (din Kvass sau Bere). Este nevoie de o sumă imensă. Solicitați imediat ajutor de la vecini și cunoscuți. Cu siguranță veți fi ajutați în întreprinderi dificile.

sticle de plastic


Etapa numărul 2
Gândiți-vă cu atenție la ce înălțime și dimensiune vor fi palmierii dvs., câți palmieri vor exista, unde îi veți instala.
Pentru început, personal facem o palmă înaltă.

palma din sticle de plastic


Etapa numărul 3
Ștergem toate autocolantele și etichetele produselor. Sticlele murdare de plastic se clătesc ușor în apă fierbinte.

Etapa numărul 4
Sortează sticlele de plastic. Va fi mai ușor și mai confortabil să lucrezi. Începem cu sticle maro. Verzii lăsați deoparte, să nu se amestece. Le vom folosi puțin mai târziu.

Etapa numărul 5
Continuați să faceți un butoi puternic și de încredere. Luăm sticle maro de plastic. Tăiați ușor fundurile din sticle. Apoi luăm un burghiu cu o duză. Facem găuri pe suprafața dură a centrului fundurilor. Luăm accesorii. Billet-urile sunt înfășurate pe armătură unul câte unul.

fundul sticlei

fundul sticlei

conectați partea de jos

fundul sticlei


Etapa numărul 6
Aducem sticlele verzi din depozit. Din ele vom face frunzele palmei noastre exotice. Pentru această procedură vom avea nevoie de foarfece ascuțite și un cuțit. Tăiați cu grijă fundul sticlei de plastic. Aruncați. Restul se taie în fâșii lungi.

taie sticla

taie sticla


Etapa numărul 7
Montăm și fixăm în siguranță piesele pe armăturile de fier. Lungimea fitingurilor depinde de numărul de sticle și de mărimea palmei.

tijă

palma din sticle de plastic

taie sticla


Etapa numărul 9
Etapa finală. Montăm în siguranță toate elementele structurale. Armăturile de fier sunt fixate între ele. Am invitat un vecin sudor. Cinci minute de muncă. Acolo ea este. Frumoasa noastră palmieră. Montați în mod sigur structura finisată. Turnăm mortar de ciment în groapă, instalăm un palmier, îl fixăm cu sfoară.
Familia noastră a decis că în fața casei noastre, trei palmieri superbe vor crește în curând. Avem Bahamas tot anul.Vezi fotografia nr. 8. Palmele noastre încântă toți vecinii, îi face să oprească toți pietonii și șoferii, să facă poze cu frumusețe și să le spună prietenilor despre o minune !!!

palma din sticle de plastic
Comentarii (3)
 1. NatalyaHat
  #1 NatalyaHat vizitatori 7 mai 2015 08:43
  15
  Bună după-amiaza! Mi-a plăcut foarte mult palma ta! Ești atât de bine făcut! Palmier superb! Aș dori să fac un astfel de palmier pentru mine. M-ai ajuta cu lămuririle tale? Mă interesează frunzele: aveți două feluri de frunze? Ați putea descrie în detaliu cum ați făcut al doilea tip de frunze, în ce secvență le-ați îmbrăcat? Mulțumesc mult pentru clarificare! Voi astepta un raspuns.
 2. Dmitry
  #2 Dmitry vizitatori 10 ianuarie 2016 16:27
  4
  Alo Vă rog să-mi spuneți designul coroanei și schema de instalare a frunzei duble a palmierului dvs. elegant. Va multumesc anticipat astept cu nerabdare.
 3. MIV
  #3 MIV vizitatori 7 august 2017 11:00
  0
  Palma superba pe care ai facut-o. Nu mă miră că toți trecătorii o privesc. Da, iar copiilor le place acest tip de vegetație.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat