DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Băutură de miere de lămâie
Băutură de lămâie-miere - o scăpare magică în căldură. Acesta este un fel de analog de limonadă, dar mult mai gustos și mai sănătos. Principalul lucru este că îl puteți găti repede și să-l utilizați imediat, fără a vă aștepta ca toate ingredientele să fie perfuzate, îmbibate între ele. Apropo, ca întotdeauna în gătit, și o astfel de băutură poate să nu fie opțiunea ideală finală. La urma urmei, fanteziile tale îl pot îmbunătăți, ad infinitum schimbând recomandările inițiale. Cineva preferă să adauge lapte sau smântână la rețetă. Pentru alții, doar apa de sodă este suficientă. Dar pentru toți (fără excepție) este incontestabil faptul că o astfel de băutură nu numai că dă vigoare, dar are și un efect vindecător.

ingrediente:

apă - un litru, lămâie - una, miere - 100 g.

ingredientele


Mod de preparare:

în apă fiartă (aproximativ 60 C) miere diluată. Stoarceți sucul din lămâie și adăugați-l în lichidul cu miere. Puneți cu grijă băutura rezultată. Se strecoară printr-un colizor sau marlechka, se transferă într-o sticlă sau un decanter. Se răcește și se bea. Dacă nu puteți aștepta, aruncați doar câteva bucăți de gheață în pahar.

miere de lamaie

turna


Frunzele de mentă vor oferi o nouă notă luminoasă și revigorantă dacă le freci cu puțin zahăr. Limonada de casă parfumată, neobișnuit de plăcută, va atrage atât copiii, cât și adulții. Și faptul că nu vor exista conservanți sau coloranți în compoziția sa, îi va adăuga, fără îndoială, atractivitate.

Lămâie Miere Băutură


Da, nu uitați că perioada de utilizare a unui astfel de miracol cu ​​miere de lămâie este limitată. Două zile, nu mai mult (când este păstrat la frigider!), Îl puteți folosi în siguranță și dați copiilor. Apoi va începe fermentarea. Prin urmare, nu vă alimentați cu băutură pentru viitor. Este mai bine să petreci câteva minute gătind-o pentru a savura cu adevărat gustul proaspăt și revigorant al „salvatorului” de miere de lămâie.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat