DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Tricou original pentru copii
Îmi doresc foarte mult ca copilul să arate mereu frumos și original. Mikey este un lucru care se murdărește rapid și este păcat să le arunce după asta. Așa că m-am hotărât să fac o pată mică pe care o aveam pe tricou și, în același timp, să o facem originală și foarte frumoasă.

Ce este necesar pentru acest lucru:
Tricou de orice culoare. Am unul alb.
Vopsele acrilice. Este de dorit ca setul să aibă cel puțin 12 bucăți. sunt necesare diferite nuanțe de culori.
Perie subțire.
Un pahar cu apă.
Orice fire de tricotat puteți găsi acasă.
Adeziv siliconic.
Carte mare cu o copertă groasă.
Fișier sau bucată de pânză de ulei.
Creion pentru copii cerat în negru.
Figura.
Paleta.

Să începem.
Strângem cartea cu un dosar sau cu o pânză de ulei și punem un tricou. Acum trebuie să redescoperiți imaginea de pe tricou. Pentru a face acest lucru, folosesc un creion cerat pentru copii, pe care îl atrage cu ușurință pe țesătură. Și reda poza. Mi-a fost teamă să iau stencilul, deoarece poate lăsa urme pe un tricou alb.

tricou pentru copii

desen pe un tricou


Când desenul este desenat, acesta trebuie înconjurat în vopsea neagră. Puteți, desigur, să luați conturul negru, dar nu lasă o linie atât de ideală pe cât am avut nevoie. Și așa am pictat cu o perie subțire și vopsea. Iată imaginea complet încercuită.

scoate

cerc în negru


Apoi, umple contururile cu vopsea. Luăm o paletă și amestecăm vopseaua pentru a obține nuanțele necesare. Și, încet, încet începem să pictăm albina, câinele și floarea. Aveți nevoie de cel puțin trei nuanțe de maro pentru câine.

Colorați

Colorați


Când poza este pictată, am decis să fac o coadă de fir pe gâtul cămășii. Am luat firele pentru tricotarea diferitelor culori, ai nevoie de 6 culori. Legăm două șiruri de culori diferite de orice mâner sau taburet și începem să țeseți o coadă de porc.

faceți o împletitură de ață


Mărimea pigtail-urilor este măsurată de gâtul cămășii. Luăm puțin cu o marjă, dacă este prea mult, este mai bine să-l tăiem.

faceți o împletitură de ață


Și începem să ne lipim coada de porc pe lipiciul siliconic. Întindeți-l puțin și ungeți-l cu degetul și lipiți coada de porc. Așa că lipici, astfel încât ponytail-urile sunt în spate la mijloc. Tăiați excesiv și lipiți colacii de ponei pe lipici.

Turnăm cămașa finisată în interior și o călcăm cu un fier nu foarte fierbinte, de preferință printr-o cârpă.

tricou pentru copii pentru vară
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat