DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Zambile strălucitoare din hârtie ondulată
Pentru a prezenta cuiva un buchet de flori pentru o vacanță sau o sărbătoare, nu este necesar să mergeți la magazin și să cheltuiți mulți bani în același timp. Flori de hârtie ondulată arată neobișnuit și atractiv, iar întregul proces durează foarte puțin. Puteți, desigur, să luați hârtie de culoare simplă, dar ondulatul este mai plastic și mai moale.

Pentru fabricarea de giacint va avea nevoie de următoarele materiale:
• Hârtie ondulată în culori diferite, verde ar trebui să fie necesar;
• lipici PVA;
• Frigarui, pentru sushi, pinioane lungi sau altele asemenea;
• Foarfece.

hârtie colorată


Pentru ca floarea să fie luxuriantă și voluminoasă, este necesar să tăiați din hârtie o fâșie de următoarele dimensiuni: 60 cm lungime și aproximativ 7 cm lățime (puteți ceva mai mult). Pentru a face mai convenabil tăierea și acest proces a durat mai puțin timp, adăugăm o fâșie de mai multe adaosuri. După aceea, pe o parte, de-a lungul lungimii, facem tăieri dese de aproximativ 1 cm lățime, fără a ajunge la 1,5-2 cm până la cealaltă margine.

taie hârtie


Acum mergem la cel mai laborios și neatractiv proces. Fiecare bandă mușcată va trebui să fie răsucită cu un băț de lemn (nu alunecă) până la sfârșitul crestăturii, numai cu atenție pentru a nu sfâșia. Puteți captura 2-3 dungi simultan pentru a accelera progresul acestei lucrări dureroase.

învârti


Ar trebui să obțineți o fâșie de hârtie atât de buclată.

fâșie frumos buclat


În următoarea etapă, vom lipi această fâșie cu bucle pe un băț de lemn folosind adeziv PVA, care va fi aplicat pe acesta treptat pe măsură ce hârtia se va învârti. Aici trebuie să faceți totul cu atenție, deoarece hârtia umezită cu lipici devine moale și poate rupe. Este necesar să începeți chiar din vârful bățului și să derulați oblic o fâșie de hârtie pe el.

înfășurați o fâșie pe ea


Buclele superioare trebuie direcționate în sus.
Cifrele ar trebui să se facă mai aproape unul de celălalt, astfel încât floarea să se dovedească a fi mai densă, atunci va părea mai frumoasă și mai bogată. Hârtia rănită pe un băț ar trebui să ocupe puțin mai puțin de jumătate din lungime sau exact jumătate.

exact jumătate


Acum că floarea în sine este gata, procedăm la producerea unei tulpini verzi și a două frunze. Aici veți avea nevoie de hârtie ondulată verde, din care va fi necesar să tăiați o fâșie uniformă de 20-25 cm lungime și aproximativ 1,5 cm lățime. Pentru a face convenabil să tăiați, ar trebui să pliați hârtia în jumătate, apoi acestea vor reveni simetrice.

tulpină verde și două frunze


De asemenea, înfășurăm banda verde pe stick de-a lungul oblicului, în timp ce o ținem ușor cu degetele și o fixăm treptat cu lipici PVA.

Înfășurați o fâșie verde


Frunzele trebuie să fie ușor îndoite cu degetele la mijloc, astfel încât să se dovedească puțin concave și să pară mai frumoase și mai realiste. O foaie mai mică trebuie lipită puțin mai sus, iar una mai mare un pic mai mică.

zambile ondulate din hârtie


Floarea este gata și se pot face zambile de diferite culori conform acestui principiu, buchetul se va dovedi frumos și neobișnuit.

zambile ondulate din hârtie
Comentarii (2)
 1. Diana
  #1 Diana vizitatori 9 aprilie 2015 11:27
  3
  Florile s-au dovedit super-duper :-). Mulțumesc pentru idee! :-) :-) :-)
 2. maximă
  #2 maximă vizitatori 18 februarie 2017 12:05
  1
  Încă nu l-am încercat. Cred că se va dovedi atât de mișto)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat