DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Papusa din nylon" Fata de primavara "
Păpușile făcute din kapron au fost considerate de mult timp un suvenir original. Există o mare parte din soiurile lor, de la păpușa pop ironică la păpușa importantă a gospodarului, chemată să aducă noroc. Astfel de păpuși se disting printr-o tehnică de fabricație destul de accesibilă, totuși, pentru a le crea, ar trebui să știți câteva nuanțe.
Pentru a realiza păpușa „Spring Girl”, veți avea nevoie de un iernier sintetic, colanți din nylon, o pereche de ochi, fire de culoarea cărnii, țesătură și panglici pentru a crea ținuta păpușii, precum și ace de siguranță pentru fixarea bazei de nailon a produsului. Ei coase suveniruri similare folosind o tehnologie similară, cu toate acestea, există multe opțiuni pentru rame pentru ei. Astfel, puteți întâlni rame de sârmă, rame de hârtie acoperite cu rame de poliester sau rame de sticlă. În produsul meu am folosit o cușcă pentru sticle, deoarece este cea mai stabilă și arată plăcută din punct de vedere estetic.
Puteți turna puțină fasole sau mazăre în rama sticlei, o astfel de manipulare vă va transforma cu ușurință păpușa într-un clopoțel, aducând fericire și succes. Astfel de păpuși zdrobitoare sunt numite păpușile tryndych, cel mai adesea sunt îmbrăcate în ținute populare rusești și atributele ustensilelor casnice. Astfel de încercări, menajere și soții casnici provoacă simpatie în rândul sexului echitabil, servesc ca un cadou bun și fac orice locuință mai confortabilă.

Papusa de la kapron


Pentru a începe fabricarea unei păpuși sintetice de iarnă ar trebui să fie crearea capului. Pentru a face acest lucru, tăiați regiunea de la picior și călcâie din chilotul din nylon, precum și partea superioară, mai densă. „Țeava” rezultată este umplută cu poliester captusit. Partea superioară a colanților este fixată cu fire sau legată într-un nod. Este foarte important să pregătiți un iernar sintetic, înainte de a-l rupe în bucăți mici înainte de a pune capul. Lângă capul de sub capron aplicăm bile mici - acestea sunt viitorii obraji, nas, frunte și bărbie.

Papusa de la kapron


Luăm firul și acul. Realizând perforații și greutăți simetrice, formăm nasul viitoarei păpuși. Repetăm ​​toate cusăturile de cel puțin două ori, astfel încât contururile feței să nu se deschidă. Astfel de păpuși sunt de obicei făcute cu nas, astfel încât să nu vă faceți griji dacă nasul nu diferă în simetrie perfectă și forme obișnuite, în acest caz sunt permise erori ușoare.

Papusa de la kapron


În mod similar, facem obrajii și bărbia.

Papusa de la kapron


Atașați ochii. Pot fi făcute independent sau achiziționate într-un magazin. Ochii sunt perfect atașați de lipici transparent, principalul lucru este să-i aranjați simetric. Tragem sprâncenele deasupra ochilor, puteți tăia benzi din bucăți mici de kapron care vor servi drept pleoape pentru ochii finalizați. De asemenea, creatorii acestor suveniruri recurg adesea la genele false.

Papusa de la kapron


Părul este cel mai bine realizat din fire de lână. Astfel de fire sunt fixate pe cap cu ajutorul firelor colorate din carne, formând astfel o despărțire.

Papusa de la kapron


Fixez capul pe rama sticlei pe ace de siguranță, care pot fi scoase ușor în viitor. De asemenea, lipici incolor este potrivit pentru această procedură. Coasem haine și facem pixuri. Stilourile sunt două tubule confecționate din țesătură umplute cu poliester captusit.

Papusa de la kapron


Aplicați machiajul folosind cea mai obișnuită fard și fard de ochi. Papusa noastra este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat