DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Sfeșnic fulg de zăpadă
O idee interesantă și neobișnuită de a face un sfeșnic este prezentată în atenția dumneavoastră. Toate etapele lucrării conțin o descriere pas cu pas și sunt însoțite de fotografii. Așadar, pentru această lucrare vom avea nevoie de următorul material: o sticlă goală de sub spray pentru păr (deodorant, odorizant etc.), foarfece, clește, o lumânare parfumată.

Fulger de zăpadă


Notă: sticla este tăiată puțin strâns, așa că utilizați foarfece ascuțite.

Procesul pas cu pas pentru fabricarea unui „fulg de zăpadă”:
Pasul 1. În sticla goală de sub vopseaua de păr am tăiat partea superioară cu foarfece (pulverizator - trebuie eliminată din sticlă o gaură mică cu un băț de plastic) - această parte nu mai este necesară, ea poate fi aruncată.

Fulger de zăpadă

Fulger de zăpadă


Pasul 2. Apoi, cu foarfeca, tăiem o altă parte a sticlei, puțin mai puțin de jumătate din ea și o lăsăm deoparte deocamdată. Acest lucru va veni la îndemână mai târziu pentru tăierea benzilor care vor reuni detaliile viitorului sfeșnic.

Fulger de zăpadă


Pasul 3. Tăiați sticla în fâșii cu foarfece, fără a tăia la capăt aproximativ 2-3 cm, astfel încât să obțină un număr egal.

Fulger de zăpadă


Pasul 4. Două benzi situate în apropiere, ușor îndoite cu un clește unul de altul.

Fulger de zăpadă


Pasul 5. Apoi, din jumătatea rămasă tăiată a sticlei, tăiem fâșii de aproximativ 3,5 - 4 cm lungime (de exemplu, obținem o sticlă de 16 benzi, deci trebuie să tai 8 benzi mici din restul sticlei - pentru primul rând, apoi Încă 8 pentru al doilea rând etc. - depinde de înălțimea sticlei). În cazul nostru, obținem 2 rânduri de 8 benzi mici, deoarece taie sticla în 16 benzi lungi.

Fulger de zăpadă


Pasul 6. Prindem două benzi pe sticlă cu o bandă mică folosind un clește, parcă răsucit.

Fulger de zăpadă


Pasul 7. Și astfel facem această tehnică cu toate benzile în ordine, mai întâi pe primul rând.

Fulger de zăpadă


Pasul 8. Acum treceți la al doilea rând. Conectăm o fâșie lungă cu o altă fâșie lungă de „grinzi vecine”.

Fulger de zăpadă


Pasul 9. Le fixăm cu o bandă mică, de asemenea, cu ajutorul unui clește.

Fulger de zăpadă


Pasul 10. Și în același mod trecem al doilea rând, vedere laterală, vedere de sus.

Fulger de zăpadă

Fulger de zăpadă

Fulger de zăpadă


Pasul 11. De sus, capetele rămase ale benzilor sunt îndoite în direcții diferite pentru a obține bucle, precum un fulg de zăpadă. Acest lucru este necesar nu numai pentru frumusețe. În plus, această tehnică servește la remedierea ultimului rând.

Fulger de zăpadă

Fulger de zăpadă


Pasul 12. Îndreptați ușor sfeșnicul cu mâinile, oferindu-i forma dorită și puneți o lumânare parfumată în mijlocul acesteia.

Fulger de zăpadă

Fulger de zăpadă


Lumânarea este gata! În opinia mea, frumos un cadou La Anul Nou sau la Crăciun! Și, în plus, cu siguranță nimeni nu va avea un astfel de sfeșnic! Rămâne doar să faceți o cutie cadou și să o prezentați unui prieten.
Notă: folosind această tehnică, puteți încerca să faceți alte obiecte, de exemplu, o cană - un suport pentru creioane și stilouri, o vază pentru dulciuri - volumul articolului fabricat depinde de dimensiunea sticlei utilizate. Cu cât este mai mare, cu atât este mai capabil, iar modelul de răchită devine și mai expresiv.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat