DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »De la vechea noptieră la dressing
Recent, decorarea casei în stilul Provence a câștigat popularitate. alb mobilierul ușor atins de antichitate artificială, va da o stare de spirit deosebită pentru decorarea casei tale. Un astfel de mobilier poate apărea în casa dvs., în timp ce nu este necesar să cheltuiți mulți bani pentru a cumpăra unul nou, este suficient să examinați cu atenție ceea ce este deja la îndemână.
Deci, materialul inițial este o noptieră sovietică de culoare castan sovietică, din care este necesară realizarea unei măsuțe de cafea (puteți folosi și un spalier, un garderobă, un dulap etc.). Îl dezasamblam în piese pentru a înțelege ce detalii sunt potrivite pentru utilizare.

de la o noptieră veche la o dressing

de la o noptieră veche la o dressing


Puteți alege designul necesar pentru viitorul dvs. produs (masă de cafea) folosind imaginația dvs., dar este mai convenabil să deschideți internetul și să găsiți fotografii cu modele interesante de mobilier modern.
După ce v-ați hotărât asupra versiunii finale finale, continuați la model. Pentru a face acest lucru, tăiați din material improvizat (carton, hârtie), tiparele pieselor viitoare ale tabelelor, toate dimensiunile la discreția dvs. (dimensiunile nu sunt limitate) în funcție de rezultatul dorit și de mărimea materialului sursă.

de la o noptieră veche la o dressing

de la o noptieră veche la o dressing


Pe un exemplu, pereții laterali ai unei noptiere vechi au fost folosiți ca piese de legătură (picioare) între măsuță și partea inferioară a noptierei.
Folosind un puzzle de lemn (electric, manual), aplicăm modele pregătite în prealabil și tăiem detaliile noastre (cret, drept, unghiular). De asemenea, am tăiat colțurile mesei și partea inferioară a noptierei pentru a da o formă rotunjită produsului nostru.
După pregătirea tuturor detaliilor necesare, procedăm la curățare. Acesta este unul dintre punctele importante ale lucrării, deoarece calitatea produsului final depinde de minuțimea curățării. Curățăm fiecare detaliu cu un material abraziv.

de la o noptieră veche la o dressing


Dacă a fost vopsită, atunci trebuie să o macinați pe lemn. Dacă nu merge, atunci eliminați cel puțin stratul superior al materialelor de vopsit cu șmirghel. Dacă aveți noroc și partea este curată, atunci trebuie să o șlefuiți cu o cârpă smălțuită, cu 150 de gradații. Apoi, acordați atenție găurilor rămase în piesele (de la șuruburile și șuruburile de montare), care trebuie acoperite cu chit de lemn.

de la o noptieră veche la o dressing


Asigurați-vă că acordați timp chitului uscat, care a închis găurile, așchii și denivelările. Timp de uscare - o zi.

Când colectați piese ca elemente de fixare, puteți utiliza:
1) colțuri metalice cu șuruburi autofiletante;
2) tocatoare de lemn sau dibluri.

După pregătirea pieselor, puteți începe să pictați. Prima etapă a pictării constă în aplicarea solului în două straturi, respectând în același timp toate recomandările tehnice ale materialului cu care veți lucra. A doua etapă este măcinarea intermediară cu un burete abraziv de gradul 240. Etapa a treia și ultima, aplicând lac (email) într-un singur strat, care este stratul de finisare.

de la o noptieră veche la o dressing


De asemenea, puteți utiliza combinații de diferite culori de vopsea ca în acest exemplu, amestecând-o singură în nuanța dorită sau cumpărarea unei vopsele finite.
Marginile produsului trebuie să fie acoperite cu bandă decorativă cu mobilier cu un fier sau vopsite.

de la o noptieră veche la o dressing


Pentru a aduce lux pe masă, puteți desena un ornament, după ce ați făcut o schiță cu un creion.

de la o noptieră veche la o dressing
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat