DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Artizanat din bucăți de fire, cereale, paste
Lucrări creative interesante și neobișnuite pot proveni din materiale cu texturi diferite. Într-o poză, puteți folosi cereale, paste și tunderi din fire și ață și plasticină, precum și o tehnică de hârtie interesantă precum origami. astfel de speculă Se dovedește foarte luminos și colorat, voluminos. Sunt foarte ușor de îndeplinit chiar și cu copii foarte mici, vor fi interesanți pentru copiii de școală. Astfel de clase dezvoltă perfect abilitățile motorii fine ale mâinilor, imaginației, gândirii, imaginației, memoriei, atenției, perseverenței. În plus, creativitatea comună a adulților și copiilor oferă o mulțime de emoții pozitive și bucurie din munca depusă împreună și din rezultatul final. Puteți decora o pepinieră sau o puteți prezenta rudelor, prietenilor și familiei ca un cadou pentru orice ocazie, cu un meșteșug finit numit „Ziua minunată”, realizat prin diferite tehnici.
1) Pentru muncă, avem nevoie de următoarele materiale și instrumente: carton gros alb, lipici PVA, foarfece, o ceașcă mică sau o ceașcă cu o margine rotundă netedă, un creion simplu, hârtie de culoare violet, mei, hrișcă, paste curbate, bile de fire de lână, roșu , visiniu și roz și o bilă din fire texturate albastre, plastilină verde

materiale


2) Mai întâi, desenează pe un carton cu un creion simplu un nor de formă neuniformă, conturul dealului. Încercuim gâtul paharului în colțul din dreapta sus al imaginii. Ungeți soarele rezultat cu adeziv PVA și trageți câteva raze din acesta cu clei. Turnați meiul în aceste locuri cu o mișcare rapidă a mâinii. Se lasă cinci minute până se usucă și se agită ușor cerealele în exces. De asemenea, lipim conturul coamei dealului și a suprafeței sale interioare cu lipici. Se presară cu hrișcă. Așteptăm cinci minute până se usucă complet și, de asemenea, scuturăm excesul.

Artizanat din bucăți de fire


3) Tăiem cu foarfece firele de albastru, roz, visiniu și roșu, astfel încât să obținem bucăți mici de până la 1 cm lungime. Le punem în forme pentru a nu confunda.

Artizanat din bucăți de fire


4) Turnăm cinci cârnați din plastilină verde. Acestea sunt tulpinile florilor. Lipiți-le pe poza de la baza dealului și apăsați ușor cu degetul. De asemenea, rulăm petale mici, câte două pentru fiecare floare și le lipim până la tulpini.

Artizanat din bucăți de fire


5) Ungeți norul cu lipici și presărați cu fire albastre, astfel încât baza de carton să nu fie vizibilă. La capetele fiecărei tulpini, picurați puțin lipici și așezați firele de visiniu, roz, roșu, formând un mugure de flori, așa cum se arată în fotografie.

Artizanat din bucăți de fire


6) Decupăm un pătrat uniform din hârtie violet, îl împăturim pe diagonală pentru a face un triunghi. Apoi îndoaie marginea de aproximativ 3 cm lățime. Marginea rezultată trebuie dislocată, apoi îndoiți colțul în sus, așa cum se arată în fotografie.

Artizanat din bucăți de fire


7) Colțul alb inutil al casei trebuie tăiat. Apoi lipiți casa rezultată pe cartonul din stânga, la baza dealului. Tăiați o țeavă din hârtie de aceeași culoare și lipiți deasupra acoperișului.

Artizanat din bucăți de fire


8) Acum trebuie să lipiciți pastele peste țeavă, aruncându-l mai întâi în trei locuri cu lipici PVA. S-a dovedit fum provenind din hornul casei.

Artizanat din bucăți de fire


9) Acum munca noastră creativă și fascinantă este complet gata.Trebuie să scuturați excesul de cereale și fir, și puteți decora orice cameră sau colț într-un apartament, școală sau grădiniță.

Artizanat din bucăți de fire
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat