DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Cadru din tuburile de ziare sub un baghet
Uneori, chiar și cel mai simplu fals, realizat de tine, este mult mai mare decât cumpărarea de la un magazin. O dovadă în acest sens este cadrul pentru o fotografie sau o fotografie, lipit de tuburile obișnuite de ziare. În această clasă de master vă vom spune cum să faceți un cadru mare frumos aproape gratuit.

Vom avea nevoie de:
1. Ziare vechi inutile
2. Tija mânerului
3. Creion cu lipici
4. Clay Sec
5. Guașă neagră
6. Vopsea aurie
7. ciucuri
8. Rigla cu un unghi de 90 de grade
9. Foaie de carton
10. Foarfece
11. foi A4
Progres:
1. Luați o pagină a unui ziar cu dimensiunea A4. Răsucim din ea tuburile de aceeași lățime. Pentru aceasta avem nevoie de o tijă de la mâner.

tuburi de ziare


2. Deoarece bagueta va avea trei nivele, mai întâi lipim împreună trei tuburi. Așteptăm până se usucă lipiciul și în acest timp lipim al doilea nivel: pentru aceasta trebuie să lipiciți două tuburi. Fixăm ambele niveluri. Etapa finală este al treilea nivel, pentru care lipim un tub. Asta avem.

tuburi de ziare


Deoarece dimensiunea imaginii noastre este prea mare pentru a fi gestionată cu patru astfel de semifabricate, este mai bine să pregătiți 8 astfel de modele.
3. Următoarea etapă este pregătirea bazei pentru cadrul nostru. Luăm o foaie de carton. Am mărit în mod specific partea inferioară și lățimea cu 3 cm pentru a lipi baghetele, care sunt ca 3 cm lățime.
Deci, tăiem piesa de prelucrat sub cadru, ale cărei laturi sunt lățime de 3 cm.
4. A sosit un moment foarte crucial - trebuie să ajustați unghiurile fiecărui bloc. Pentru a face acest lucru, tăiați marginile strict la 45 de grade. Folosiți un protector sau o riglă în timpul funcționării.

cadru


5. Combinați fiecare colț. Puneți lipici pe suprafața cartonului, apăsați blocurile de ziare și așteptați câteva minute. Este important ca cadrul nostru să fie neted și îngrijit, de aceea trebuie să depuneți eforturi pentru a vă asigura că blocurile de ziare sunt clar lipite.

cadru


6. Lăsați falsul nostru să se usuce. Pentru a face acest lucru, va avea nevoie de câteva ore
7. Acum că rama este complet uscată, continuați la vopsire. Am ales culoarea neagră. Dacă doriți ca rama dvs. să fie albă sau orice altă nuanță de lumină, este recomandabil ca tuburile de ziar să fie în sine fără text și imagini. În caz contrar, va fi nevoie de mult efort și timp pentru a picta peste toate defectele. V-am salvat pe noi și pe noi înșine din această lucrare alegând guașă neagră groasă.
Colorăm cadrul cu atenție, fără să lipsească pete greu accesibile dintre tuburi.

tuburi de vopsea


8. De când ne-am gândit la o imagine sau o fotografie foarte mare, în mijlocul fiecărei părți a cadrului am obținut o cusătură sloppy care poate fi mascată. Am decis să diluăm volumul negru cu o nuanță aurie lângă fiecare cusătură.

tuburi de vopsea


9. Când rami este complet uscat, lipiți două foi A4 și lipiți-le pe partea din spate a cadrului.

Cadrul ziarului


10. Rămâne să faceți găuri pentru a atârna cadrul. Lipiți 2 pătrate mici de carton pe ea și faceți o gaură în fiecare dintre ele.

Cadrul ziarului


11. Introduceți o fotografie sau o imagine în cadru și agățați-o de perete.

Cadrul ziarului
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat