DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Bărbați de ață
oameni mici de ață


Fiecare femeie meșteșugărească acasă depozitează resturile de fire colorate. Încercați să faceți falsuri simple cu propriile mâini pentru ei de la copii. Bărbații mici amuzanți și amabili vor provoca încântare autentică copiilor, iar procesul de fabricație îi va distra pe copii și își va dezvolta bine abilitățile motorii.

Veți avea nevoie de:

oameni mici de ață


• Fire colorate (pentru tricotat sau brodat) în două culori
• foarfece
• Hârtie colorată (albastru, roșu și alb)
• Două bucăți de carton dreptunghiulare (mai mari și mai mici)
• lipici

Procesul de formare a bărbaților:

oameni mici de ață


1. Luați o bucată dreptunghiulară de carton gros. Înălțimea sa trebuie să fie egală cu lungimea pe care intenționați să o oferiți falsurilor voastre.
2. În mijlocul acestui carton dreptunghiular, înfășurați cu atenție șirurile de culoare principală. Aceasta va fi partea principală a viitorului tău om.
3. Scoateți încet firele din carton și legați-le pe o parte cu un fir. Acest lucru se face astfel încât să nu se sfărâme.
4. Acum fă mâini pentru omul tău mic. Pentru a face acest lucru, înfășurați un fir de aceeași culoare și în același mod pe o bucată mai mică de carton.
5. Îndepărtați-l și legați ambele capete cu un fir, sprijinind ușor de la ambele capete ale bazei mâinilor.

oameni mici de ață


6. Fă-ți un om mic un cap. Trageți înapoi o distanță suficientă pentru cap pe baza trunchiului său și bandajează partea superioară a bazei cu fir (ascunde ușor vârful).
7. Sub capul rezultat, împarte firele în două părți și filează-ți mâinile, astfel încât acestea să iasă uniform din ambele părți.

oameni mici de ață


8. Mai jos, trageți corpul cu un fir. Așa că ai părți precum capul, torsul și mâinile micuțului tău amuzant.

oameni mici de ață


9. Tăiați fundul bazei cu foarfece, acum sunteți o fetiță.
10. Atașează părul la cap. Faceți-le din fire de altă culoare. Alege lungimea pe care o dorești pentru părul tău. Atașați aceste fire la cap, astfel încât marginile să atârne la aceeași lungime de-a lungul laturilor sale. În centrul capului, atașați părul cu filament la coroană.
11. Tăiați gura de hârtie colorată roșie și faceți ochii din albastru și alb. Lipiți-le cu lipici la bază - asta este fața gata.

oameni mici de ață


12. Pentru a face un băiat, fusta (elementele de bază ale fetei) trebuie împărțită în două părți egale. Fixează-le la picioare cu fire. Picioarele s-au dovedit.
13. Ca și în cazul fetei, faceți ochii și gura din bucăți de hârtie colorată pentru băiatul vostru.
14. falsurile tale unice sunt în sfârșit gata. Rapid, ușor și eficient.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat