DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Geantă frumoasă - portofel
Uneori avem întrebarea - ce să le prezentăm prietenilor și rudelor? Doriți mereu ceva original, din inimă, pentru ca persoana iubită să vă amintească de voi. Prin urmare, vă oferim o clasă de master cu privire la realizarea unei posete. Poate fi depozitat sub formă de fleac, iar bijuteriile, pot fi folosite pentru a depozita condimente în bucătărie sau pentru a decora interiorul. Îl poți proiecta după gustul tău și poți aplica imaginația. Dacă coaseți din dantelă sau strasuri folosind o țesătură frumoasă, mătase sau catifea - veți obține o frumoasă geantă exclusivă pentru o rochie de seară. Până în anul nou, puteți folosi decorațiuni de pâslă și sărbători cu fulgi de zăpadă și alte simboluri și accesorii de Anul Nou - de exemplu, în astfel de genți de mână strălucite decorate pe care le puteți oferi copiilor cadouri și dulciuri.
Coaserea unei astfel de pungi nu vă va lua mult timp - doar aproximativ o jumătate de oră și este atât de simplu încât părinții pot conecta și copiii la procesul de acțiune.
Pentru a realiza un portofel, aveți nevoie de o bucată mică de piele pentru partea inferioară a produsului, un dreptunghi mic al țesăturii principale (aproximativ 16 pe 30 cm, în funcție de ce dimensiune doriți produsul finit), incrustare înclinată, soutache aur, mărgele frumoase, cordon.
În primul rând, am tăiat două cercuri de aceeași dimensiune de pe piele și țesătura principală - pentru a o face uniformă, puteți, de exemplu, să încercați o ceașcă sau un borcan.

pungă de poșetă frumoasă


Le coasem împreună de-a lungul marginii - partea de jos a pungii este gata. În loc de piele, puteți utiliza orice material dens - acest lucru se face astfel încât partea de jos este densă, iar portofelul nostru este format și stabil.

pungă de poșetă frumoasă


După aceea, am tăiat un dreptunghi, a cărui latură lungă ar fi egală cu circumferința, plus un centimetru pe fiecare parte pentru o cotă de cusătură. Determinăm înălțimea în funcție de ce dimensiune dorim un portofel finisat. Pentru acest produs, am folosit un dreptunghi de in verde care măsoară 18X28 cm.

pungă de poșetă frumoasă


Îndoim marginea superioară de două ori și o procesăm. Mai aproape de ea, marcați linia și atașați o bordură sau o panglică înclinată de-a lungul marginilor superioare și inferioare - acolo vom introduce un șnur, astfel încât portofelul să poată fi strâns.

pungă de poșetă frumoasă


Dacă planificați un design complex, cel mai bine este să îl completați în timp ce produsul nu este încă cusut, în caz contrar, poate fi incomod. Pentru acest produs am luat o frumoasă sudă de aur.

pungă de poșetă frumoasă


Cordonul este bine reglat la produs sub forma unui model arbitrar. Dacă coaseți un portofel ca un cadou, puteți adăuga soutache sub formă de nume sau felicitări. În buclele modelului pentru frumusețe, margele de aur sunt cusute în ton.
În continuare, coasem dreptunghiul decorat la cerc, îl pliem cu părțile față spre interior, apoi facem o cusătură laterală. Nu uitați să o prelucrați, astfel încât țesătura să nu se sfărâme. Aveți grijă și lăsați o bucată nestricată la mijloc - pentru că vom întinde șireturile prin garnitura înclinată.

pungă de poșetă frumoasă


Puteți efectua o altă opțiune și așezați cablul nu în mijloc, ci deasupra produsului, atunci portofelul va avea o siluetă diferită. Revenim la produs, iar acum portofelul nostru minune este gata!

pungă de poșetă frumoasă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat