DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Parbriz din denim pentru femei
Coaseți un parbriz de sex feminin fără tampon 40-42 de dimensiunea unei siluete directe, fără guler, cu mânecă lungă și lacăt despicat - fermoar. Rezultatul ar trebui să fie următorul produs.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Pentru un spălător de vânt, veți avea nevoie de 60 cm de denim cu o lățime de cel puțin 150 cm.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Efectuăm tăierea de-a lungul liniei partajate. Pentru aceasta, folosim modelul de bază al raftului, spătarului și mânecii. În raft, tucul toracic este transferat în sutura laterală. Realizăm un set de mânecă cu unul cu o singură cusătură. Stabilim modele pe țesătură. Facem alocații pentru o potrivire slăbită de 4-6 cm. Decupăm 2 rafturi, un spate și 2 mâneci. Încercuiește cu cretă colorată, decupată.

Începem să asamblăm produsul. Se recomandă ca lucrarea să fie începută prin închiderea tucurilor toracice de pe raft și a umerilor pe spate.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Apoi cusem umărul și cusăturile laterale pe firul viu, plecând de la marginea a cel puțin 1,5 cm. Verificăm dacă proeminențele toracului corespund exact măsurării centrului toracic. După montare, puteți coase cusăturile laterale și ale umerilor pe o mașină de scris. Le măturăm. De călcat în direcția rafturilor.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Început cu mânecile.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Pentru început, executăm o cusătură laterală. Apoi atașăm un mic cap de mânecă. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să setați cea mai lungă valoare a cusăturii și tensiunea minimă a firului pe care o permite mașina dvs. de cusut.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Coasem mâneca în armhole pe un fir viu. Ne asigurăm că partea superioară a mânecii coincide cu cusătura de umăr. Încercați, ajustați. Apoi coasem mânecile pe mașină, marginile cusăturii sunt prelucrate cu o suprapunere.
Partea inferioară a mânecii este realizată sub formă de manșetă. Tăiem un dreptunghi în lungime egală cu măsura acoperirii manșonului în zona încheieturilor, cu lățimea de 5 cm x 2. Împletim cusăturile laterale de la manșete. Apoi aplicați manșeta cu partea din față pe partea din față a fundului manșonului și macinați. În mod similar, a doua mânecă. După aceea, din interior spre exterior, marginea manșetei trebuie prelucrată pe suprapunere și cusută astfel încât din partea frontală cusătoria să intre în cusătura de legătură dintre mânecă și manșetă. Apăsați afară.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Ne orientăm la prelucrarea gâtului. Pentru a face acest lucru, revenim la modelul bazat pe model. Întindem țesătura de-a lungul oblicului și tăiem individual tăietura pentru 2 rafturi și spate. Coaseți detaliile pe cusăturile laterale. Procesăm marginea liberă cu o suprapunere. Apoi aplicăm partea din față a reglării fine pe partea din față a produsului și le macinăm. Răsucim, fixăm cu o cusătură suplimentară, fier. Tăiați manual ornamentul la cusăturile umărului.

Spargator de vânt din denim pentru femei


A ajunge la linia de jos a produsului. După ce ați încercat, prezentăm nivelul la care va trece. În acest caz, este mijlocul femurului. Procesăm marginea cu o suprapunere, îndoire și fixare. Apoi cusem. Călcat. Ultimul pas este castelul. Pentru a face acest lucru, îndoiți lățimea necesară de-a lungul marginilor centrale ale rafturilor și macinați panoul principal și tivul în zona gâtului. Ascundem marginea garniturii sub tiv.
Stăm pe un fir viu, câte o încuietoare detașabilă separat pentru fiecare raft. Apoi schimbăm piciorul în mașina de cusut într-una specială pentru fixarea încuietorii și efectuarea acestei operații. Asigurați-vă că marginile produsului sunt identice.

Spargator de vânt din denim pentru femei


Rămâne la fier și produsul este gata.

Spargator de vânt din denim pentru femei
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat