DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Lumânări cu parafină și materiale naturale
materiale pentru lumânări

materiale pentru lumânări


Vom pregăti tot ce avem nevoie pentru fabricarea lumânărilor. Puteți alege singur forma și dimensiunea. Am primit o lumânare care măsoară 7 pe 7 cm și 4 cm înălțime. De fapt, mărimea lumânării va depinde de parametrii cutiei mai mari pe care le puteți găsi. decorare lumânările vor depinde de materialele pe care le preferați. Pentru decorare, puteți folosi tot ceea ce nu se topește de la temperatura parafinei sau a ceară topite și nu își schimbă culoarea (pietricele mici, scoici, stele marine, boabe de cafea, nasturi, cereale sau semințe, flori uscate sau flori artificiale, monede etc.) .

Vom avea nevoie de:
• lumânări cu parafină sau ceară - 4 buc .;
• două cutii de carton de formă pătrată;
• articole din sticlă pentru topirea parafinelor;
• stai la cald;
• mănuși pentru protecția mâinilor;
• cuptor cu microunde sau apă;
• băț din lemn pentru fixarea fitilului;
• foarfece sau cuțit clerical;
• creion;
• conducător;
• bandă adezivă pentru întărirea cutiilor;
• materiale naturale: cereale, pietricele, flori uscate, flori artificiale, nasturi etc.

cutii de carton


Tăiem părți inutile din cutii de carton și egalizăm înălțimea celor mai mici și mai mari. Marcarea se poate face folosind o riglă și un creion. Lipim partea inferioară a casetelor cu bandă, astfel încât toate orificiile să fie închise în siguranță și ceară să nu se scurgă.

cutii de carton


Introducem cutia mai mică în cea mare, astfel încât să fie situată în centru. Adezivul pentru fixare nu trebuie utilizat, deoarece va trebui să îl eliminăm din parafină sau ceară înghețată. Pentru a vă asigura că cutia nu se mișcă în timpul funcționării, utilizați mai multe pietricele ca greutăți, pe care le marcați într-o cutie mai mică.

cutii de carton


Turnați primul strat de cereale.

lumânare


Rupeți lumânările cu mișcări îngrijite și îndepărtați fitilul.

puneți ceara într-un recipient de sticlă


Punem parafină sau ceară într-un recipient de sticlă și topim într-un cuptor cu microunde. Cu o putere de 750 W, 5 minute vor fi suficiente.

Se toarnă cu parafină


Turnați primul strat de cereale cu parafină.

Se toarnă cu parafină


Pe un prim strat ușor înghețat, așezați cu atenție flori uscate sau alte obiecte pe care le-ați ales. Umpleți totul cu parafină.

așeza flori uscate

așeza flori uscate


Numărul de straturi pe care le poți determina. Este important ca fiecare strat să se răcească ușor înainte de aplicarea următorului. Lasă lumânarea să se răcească. Pentru a accelera acest proces, acesta poate fi refrigerat timp de 10 minute.

fitil


Atașăm fitilul de un băț de lemn.

scoate cutia mai mică


Scoateți cu atenție cutia mai mică. Este important ca parafina să fie complet răcită și să nu fie plastică în acest moment.

Puneți fitilul


Plasăm fitilul în centrul viitoarei lumânări și presăm capătul său inferior cu o pietricică și completăm din nou adâncimea interioară din lumânare cu parafină topită. Punem lumânarea la frigider timp de o jumătate de oră și numai după ce parafină s-a solidificat complet, scoatem cu atenție cutia de sus, tăind marginile cu un cuțit clerical - în acest fel îl puteți îndepărta cu ușurință fără a deteriora lumânarea.

lumânări frumoase de parafină

lumânări frumoase de parafină

lumânări frumoase de parafină
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat