DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Udarea automată a florilor de acasă
Fiecare dintre noi a fost nevoit în mod repetat să ne părăsească casa mult timp. Avem căsuțe de vară, prieteni în alte orașe, dorința de a pleca în străinătate sau la vreun sanatoriu pentru stațiuni. Chiar și o excursie banală de camping cu corturi ne impune să lăsăm toată gospodăria nesupravegheată. Putem să ne luăm întotdeauna cu iubitele noastre animale de companie, dar cu plante interioare ... Nu fiecare dintre noi decide să ne transporte toată flora casnică cu noi pe distanțe considerabile. De obicei, astfel de călătorii au loc vara, când plantele au nevoie în special de umiditate. Unii iubitori de flori, la întoarcerea acasă, se confruntă cu un fenomen neplăcut când florile lor frumoase sunt uscate după o lungă absență a gazdei. Răspunsul aici este evident - până acum nu știai încă o modalitate de a menține solul plantelor tale de casă în umiditatea corespunzătoare a pământului.

În primul rând, aveți nevoie de un rezervor de apă, volumul navei ar trebui să depindă de numărul de zile de absență și de caracteristicile individuale ale consumului de apă al instalației special servite. Adică, dacă plecați timp de două-trei zile și planta dvs. este o floare de capriciu mediu în ceea ce privește consumul de umiditate, atunci o sticlă mică va fi mai mult decât suficientă.

Udare automată flori acasă


Și, în consecință, dacă plecați timp de două săptămâni sau mai mult și, în plus, la toate, planta dvs. îi place foarte mult să bea, aici veți avea nevoie de o sticlă cu un volum mult mai mare. Trebuie să calculați cu exactitate cantitatea de lichid în exact același volum ca și cum ați fi acasă și ați udat floarea în ritmul ei obișnuit. În caz că, pregătiți apa cu o alimentare.

Udare automată flori acasă


Acum luați o dantelă obișnuită, poate fi parțial sintetică, dar dacă este formată în principal din fibre naturale - va fi bine.

Udare automată flori acasă


Puteți utiliza o bandă din material textil sau o frânghie moale pentru aceste scopuri, aici puteți alege din ceea ce aveți. Acum aveți nevoie de două materiale de cântărire.

Udare automată flori acasă


Poate fi orice: dibluri, șuruburi, șuruburi, șuruburi, piulițe, principalul lucru este că acestea nu sunt foarte mari, dar, în același timp, oarecum grele. În continuare, fixați materialele de cântărire la ambele capete ale dantelei.

Udare automată flori acasă


Umezeste bine un capat.

Udare automată flori acasă


Trageți-l din apă și acum înmuiați restul de dantelă din sticlă.

Udare automată flori acasă


Întreaga dantelă trebuie înmuiată perfect. Acum du-te la planta de casă, pune-l pe podea.

Udare automată flori acasă


Plasați vasul cu apă în apropiere, pe o platformă ridicată - în raport cu floarea, de exemplu, pe un scaun, așa cum se arată în fotografie.

Udare automată flori acasă


Vom face imediat o rezervare că nu este necesar să așezați floarea exact pe podea, principalul lucru este că vasul cu apă este la un nivel mai mare decât suprafața solului plantei, principiul comunicării vaselor funcționează aici. Apa, ca un pârâu, caută o zonă joasă și o găsește într-o oală cu o plantă. Acest lucru ar trebui să fie bine înțeles de dvs. Acum fixăm un capăt al dantelei în sol.

Udare automată flori acasă


Celălalt capăt al dantelei se sprijină pe fundul vasului cu apă. Sistemul este gata și funcționează la 100%.

Udare automată flori acasă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat