DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » „Racheta fă-o singur - meșteșuguri cu copii
Rachetă DIY


Copiii sunt florile vieții. Dar aceste „flori” sunt uneori atât de insuportabile, mai ales în jocurile în aer liber. Uneori există dorința de a sta într-un mediu liniștit, fără să urle, să zgomote și să alergi. Și există o lecție minunată care vă va ajuta copiii să se concentreze pe crearea de ceva nou - meșteșugul „Racheta”. Există mai multe moduri de a crea acest tip de instanță. Acest articol va discuta despre două opțiuni pentru crearea unei rachete.

Rachete din tub.
Pentru a lucra, veți avea nevoie de:
• tub de sub peliculă,
• foarfece,
• hârtie de diferite nuanțe și culori,
• Adeziv PVA (setul este minim, acest ambalaj este potrivit pentru orice buget familial).

Selectând culoarea hârtiei care vă place, decupați o pătrime din cerc. După ce a stabilit diametrul tubului, lipiți conul din partea decupată rezultată. La capete, trebuie să faceți tăieturi mici, după care lipim această parte pe tubul de sub pelicula de agățare (mai întâi trebuie să tăiați tubul la lungimea necesară). Cilindrul în sine (tubul) este lipit cu hârtie colorată. Următorul pas va fi tăierea trapezului, acestea vor servi ca aripile rachetei noastre. Lipim trapezul în jumătate, lăsând o cotă pentru a-l lipi de rachetă. Decorăm racheta cu diverse „răsuciri”.

Rachetă DIY

Rachetă DIY

Rachetă DIY

Rachetă DIY


Totul este gata!

Rachetă de hârtie colorată
Acest tip de muncă este perfect pentru copiii de peste trei ani. În primul rând, trebuie să pregătiți cel puțin patru culori diferite de hârtie ondulată. Munca nu este atât de dificilă, dar avertizează-ți copilul că ar trebui să ai răbdare.
Luăm hârtie ondulată și tăiem cu atenție benzi de 1,5 și 2 centimetri lățime.
Pentru a crea corpul rachetei avem nevoie de zece benzi de aceeași culoare. Răsucim benzile într-un sul, lipind alternativ o bandă pe alta. Răsuciți trebuie să încercați cât mai tare. După ce toate cele zece benzi sunt înfășurate, împingem mijlocul „ruloului” în sus. Rezultatul ar trebui să fie un con îngrijit. Repetăm ​​din nou, ca urmare, ar trebui să existe două astfel de conuri (este de dorit să le facem cu aceeași culoare, va părea mai frumos).

Rachetă DIY

Rachetă DIY


Tăiem două benzi de 4 centimetri lățime și răsucim de la ele un cerc identic cu diametrul conurilor. Obținem „cabina” rachetei. De la benzi de 1,5 centimetri, împingem șase „rulouri” formate din cinci benzi. Din cele trei role obținute facem conuri, iar restul de trei sunt lipite ca bază de fiecare con primit. Rămâne doar să asamblați o rachetă. Am pus toate detaliile la loc folosind superglue.

Racheta este gata de lansare!

Astfel de jucării vor fi pe gustul copilului tău, deoarece el le va crea el însuși, iar jocul cu ele este foarte interesant.
Comentarii (1)
  1. CD
    #1 CD vizitatori 3 mai 2017 16:57 p.m.
    0
    molodechiki

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat