DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Ceașcă de hârtie
Bună ziua, prieteni, maeștri ai mâinilor de aur!

Dacă sunteți muncitor și preferați să folosiți lucruri făcute manual, atunci această informație despre realizarea unei cani de hârtie de unică folosință vă este adresată personal! Totuși, oricine dorește să se încerce ca creator poate, de asemenea, indiferent dacă ești bărbat, femeie, în prim-planul vieții sau încă un copil! Cum să faci un pahar cu propriile mâini - este bine ca toată lumea să știe!

Deci, mai întâi ai nevoie de o bucată de hârtie, poate fi absolut orice format, textură și dimensiune. Trebuie doar să știți că cu cât este mai mare foaia originală, cu atât va fi mai mare cupa. Ca exemplu, putem lua un caiet obișnuit.

ceașcă de hârtie


Despărțiți o foaie de ea, desigur, una care nu a fost încă scrijelită, deoarece bucatele, așa cum știm, ar trebui să fie întotdeauna curate!

ceașcă de hârtie


În continuare, aduceți această foaie la forma unui pătrat, va arăta așa.

ceașcă de hârtie


Scrupulozitatea, arătată exact la milimetrul, este inutilă aici, este posibilă o mică eroare de la unu la cinci milimetri, adică puteți face toată această procedură fără o riglă. Pe lângă hârtie, foarfece și mâinile tale, nu se cere nimic mai mult aici. Deși, în special mâinile iscusite, se pot descurca fără foarfece! Acum pliați cele două vârfuri opuse ale pătratului, astfel încât să obțineți un astfel de colț triunghi.

ceașcă de hârtie


Pliul trebuie să fie clar fixat - să fie drept și uniform. Să începem din colțul din dreapta - îl îndoaiem în partea stângă a triunghiului așa cum se arată în figură. Fierăm curba corect, ne putem imagina că mâna noastră este un fier. Adică, toate pliurile ar trebui călcate clar, precum săgețile pantalonilor.

ceașcă de hârtie


Repetăm ​​același lucru în imaginea în oglindă - respectiv, îndoim colțul din stânga spre partea dreaptă a piesei noastre de lucru.

ceașcă de hârtie


A mai rămas foarte puțin. Îndoiți partea din colțul superior al produsului cel mai aproape de noi în jos și, în spatele piesei de prelucrat, repetăm ​​această tehnică. De asemenea, îndoiți această parte.

ceașcă de hârtie

ceașcă de hârtie


Aici ne vom pune buzele în timp ce bem. Acest lucru este practic făcut, rămâne doar să extindeți (să dați volum) un pahar aplatizat. Și „cupa” este în mâinile noastre!

ceașcă de hârtie


Acum puteți turna apă aici sau orice altă băutură preferată.

ceașcă de hârtie


De acord că este mult mai plăcut și, uneori, mai rentabil ca un portofel să poată face astfel de lucruri singur! Cunoscând această rețetă simplă pentru a face un pahar de băut, veți fi întotdeauna cu recipientul dumneavoastră. Desigur, cu cât este mai puternică și mai groasă hârtia din care proiectați ambarcațiunea, cu atât lichidul va fi mai stabilizat.

P.S.

De asemenea, trebuie remarcată multifuncționalitatea algoritmului de fabricație. Ceea ce într-o situație va fi un pahar pentru tine, în alt caz, se poate transforma într-o pălărie elegantă.

ceașcă de hârtie


Și acest lucru este departe de limita proiectelor care pot fi realizate, cunoscând doar secretul producției independente a unei cupe de hârtie de unică folosință! Porniți-vă imaginația și folosiți ingeniozitatea care vă este acordată de natură!

Sanatatea ta!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat