DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Colier„ Seara ”pentru rochie mai bustieră
Pentru a crea un colier pentru o rochie mai bustieră, avem nevoie de:
- margele translucide simple;
- linie subțire puternică de pescuit;
- strasuri cu baze metalice care pot fi cusute la bază;
- un pandantiv mare mare cu piatră;
- Trei mici pandantive cu pietre translucide;
- ace subtiri pentru margele;
- mai ușoară (pentru a arde capetele liniei de pescuit);
- foarfece de manichiură;
- un dispozitiv de fixare convenabil cu lanț.

vom avea nevoie


Fixați mai întâi ferma pe linia de pescuit.

fixați agrafa


După aceea, colectăm mărgelele pe linia de pescuit folosind un ac de mărgele.

ridica mărgele


După ce adunăm 15 centimetri de mărgele, punem o stras pe linia de pescuit pe bază, apoi din nou colectăm mărgele - 3 centimetri și jumătate și, din nou, punem strass. Apoi colectăm 6 centimetri și jumătate de margele, strass, apoi 6 centimetri de margele și fixăm ferm pandantivul mare. Repetați aceiași pași în ordine inversă până ajungem la dispozitivul de fixare. Prindem agrafa și de cealaltă parte a firului.

am pus pe o linie de pescuit o bază pe stras

am pus pe o linie de pescuit o bază pe stras

am pus pe o linie de pescuit o bază pe stras


Găsim mijlocul șirului de margele, care este în intervalul de la cel mai apropiat stras până la elementul de fixare. Fixăm linia de pescuit aici, colectăm 15 centimetri de margele, punem o stras pe linia de pescuit, apoi 3 centimetri de margele, strass, 3 centimetri de margele, strass, 15 centimetri de mărgele și fixăm ferm în mijlocul firului (de la elementul de fixare la stras).

Fixăm linia de pescuit aici


Găsim mijlocul firului pe care tocmai l-ați format (de la stras la atașare la fir), fixăm linia de pescuit, colectăm 7 centimetri de margele, punem pe o strasă, din nou margele - 5 centimetri, strass și încă 4 centimetri de margele, apoi trecem la cea mai apropiată stras. Executăm exact aceeași manipulare pe partea cealaltă a bijuteriilor noastre.

făcând manipularea


Coborâm bijuterii la un pandantiv mare. Îl găsim pe al doilea din strasul pandantiv, fixăm ferm linia de pescuit de pe ea. Colectăm 23 de centimetri de margele, se atașează de pandantiv. Procedăm la fel cu cealaltă parte a colierului. În partea de jos a pandantivului fixăm linia de pescuit, colectăm 2 centimetri de mărgele, așezăm un mic pandantiv, apoi facem exact aceeași operație, dar de data aceasta colectăm 2 centimetri și jumătate de margele.

Colier pentru rochie


Du-te înapoi în partea din spate a colierului. Trecem linia de pescuit în cea de-a doua din strasul central și o fixăm. Colectăm 19 centimetri de mărgele, le aruncăm în primul din strasul central, colectăm 5 centimetri de mărgele, aruncăm în strasul central și repetăm ​​același lucru pe cealaltă parte. În strasul central atașăm linia de pescuit, colectăm 3 centimetri de margele și atașăm un mic pandantiv la ea.

Colier pentru rochie


Mergem pe partea din față a decorației. De la al doilea stras, care este situat la stânga pandantivului mare, numără aproximativ 4 centimetri și fixăm linia de pescuit. Colectăm 12 centimetri de margele și fixăm pe al treilea din centrul strasului. Exact aceeași acțiune este efectuată pe de altă parte.

Colier pentru rochie


Găsim prima strasă de la dispozitivul de fixare și mutăm două strasuri în sus. Fixăm linia de pescuit la a doua strasă, colectăm 18 centimetri de margele și o fixăm ferm la mijlocul rândului în pasul anterior. Facem același lucru pe de altă parte.

Colier pentru rochie


Verificăm toate fixările liniei de pescuit de pe colier, ardem cu atenție capetele liniei de pescuit cu foc. Colierul nostru pentru rochia bustieră de seară este gata!

Colier pentru rochie

Colier pentru rochie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat