DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Guilloche este o tehnică de ardere a lucrărilor deschise pe țesături. Se pot crea diverse șervețele, fețe de masă, articole vestimentare și chiar tablouri prin metoda guilloche. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un dispozitiv pentru arderea lemnului, în care înțepătura este înlocuită cu un ac format din sârmă.

Guilloche


Lucrări suplimentare necesită: sticlă, lampă, hârtie și o țesătură sintetică subțire, atlasul este cel mai potrivit. Sticla este montată astfel încât o lampă să poată fi instalată sub el. În acest scop, folosesc un televizor LCD cu o matrice deteriorată, în locul căreia se introduce sticla (poate cineva va fi interesat de un astfel de dispozitiv, destul de convenabil). Imaginea este imprimată pe o imprimantă sau copiată pe o foaie albă de hârtie sau hârtie Whatman manual. Este de dorit ca liniile din imagine să fie clare și groase, dacă sunt subțiri, atunci merită să le încercuim cu un marker. Puteți găsi o imagine potrivită pe Internet sau puteți veni cu propria ta.

Guilloche


Luați în considerare arderea prin țesătură folosind un șervețel ca exemplu (poza a fost făcută pe Internet):
Aprindem lampa, punem hârtie cu un model pe sticlă, punem o cârpă deasupra și începem să ardem. Este posibil să faceți atât produse cu un singur strat cu un model, cât și cele cu două straturi, cu „lipirea” straturilor unul de altul, folosind un arzător.
Voi vorbi despre crearea de șervețele în două straturi.
Acest lucru va necesita o bucată mică de țesătură simplă și lambouri colorate. Puteți alege culorile după bunul plac. Am ales aurul pentru baza și mijlocul florilor, verde pentru frunze, roșu pentru florile în sine.

Guilloche


Mai întâi, din clapele cu o înțepătură a aparatului de ardere, am tăiat elementele care vor fi suprapuse deasupra bazei, a florilor și a frunzelor. Cel mai bine este să călcați țesătura și să o întindeți ușor când este arsă. Păstrați într-un singur loc, evitând schimburi. Acul mașinii de ars ar trebui să fie ferit de tine. Trebuie să tăiați părțile de-a lungul conturului exterior, despre cel interior, vom vorbi mai târziu.

Guilloche

Guilloche

Guilloche


După ce toate detaliile sunt decupate, luăm o cârpă pentru baza șervețelului și o fixăm cu știfturi pe hârtie cu un model, acoperindu-l complet.

Guilloche

Guilloche


Apoi, luați partea care va fi de dedesubt, de exemplu, o parte din foaie poate fi localizată sub floare și „lipici” până la bază folosind această metodă:

Guilloche

Guilloche


Cu acul facem lovituri ușoare care arată ca o picătură, de multă vreme nu ținem acul în loc, altfel vom primi găuri mari.
Detaliile sunt suprapuse pe baza desenului. Când toate frunzele sunt atașate de bază, treceți la flori. De asemenea, conform desenului, impunem pe bază și „lipim” aceeași metodă, ascunzând cozile frunzelor. În acest șervețel, florile sunt împărțite în două părți. Majoritatea vor fi suprapuse pe partea din față, în timp ce partea mică va fi suprapusă. Astfel, se obține un efect de culoare interesant.

Guilloche

Guilloche


Când toate elementele sunt „lipite” de bază, începem să trecem aceleași „picături” de-a lungul conturului interior și de restul liniilor de pe flori și frunze.

Guilloche

Guilloche


După ce toate elementele sunt amplasate pe bază, rămâne să tăiați găuri de diferite forme în desen și să tăiați conturul exterior al întregului șervețel. Poate fi făcut, atât neted, cât și openwork, ca în exemplul meu. Aceasta este o parte importantă în crearea unui șervețel și necesită îngrijiri speciale.

Guilloche

Guilloche

Guilloche


Șervețelul pregătit vă va încânta prin frumusețea sa

Guilloche
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat