DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Extensii de unghii acrilice
Fiecare femeie este obligată să monitorizeze frumusețea feței și a mâinilor. Dar doamna de afaceri nu are întotdeauna suficient timp pentru o manichiură zilnică și, datorită temelor constante de acasă cu mâinile, unghiile încep să se dezlipească, unghiile se rup. Extensia unghiilor este alegerea femeilor moderne, deoarece datorită acestei proceduri, unghiile rămân lungi și frumoase săptămâni îndelungate. În saloanele de înfrumusețare, acest serviciu este foarte scump, dar există o cale de ieșire - pentru a efectua extensia acasă, iar costurile vă vor costa de zeci de ori mai ieftine. Puteți efectua acumularea fără a fi nevoie de abilități speciale, principalul lucru este să urmați fotografiile pas cu pas și să urmăriți cu atenție videoclipul.

Așadar, pentru construcția acrilicului veți avea nevoie de următoarele materiale și instrumente:

1. Lichid
2. Plymer
3. Formulare pentru construire
4. Acrilic
5. Sfaturi (transparente sau lactate)
6. Păpuci
7. Cuțitul tăietor
8. Fișier moale pentru măcinarea unghiilor
9. Un dosar solid pentru unghii naturale și extinse
10. Perie pentru acril (dimensiunea 7-8)

pentru constructii acrilice


Construirea acrilicului pe vârfurile unghiilor peste gel are multe avantaje: vârfurile de unghii pot fi îndepărtate, sunt mai durabile și trebuie refăcute, atunci când trebuie să tai o unghie spartă cu gel și nu poți restabili unghiile de gel.

Înainte de procedură, unghiile trebuie tratate cu atenție. Acestea ar trebui să fie tăiate la rădăcină, depuse cu un fișier de unghii și nu ar trebui să existe un lac pe ele.

Extensie de unghii acrilice


Cuticulul este îndepărtat cu grijă cu un băț portocaliu. Nu trebuie să-l tăiați, acesta va fi mascat după aplicarea acrilicului.

Extensie de unghii acrilice


Este necesar să prelucrați toate unghiile în ansamblu cu un fișier pentru a avea o suprafață aspră.

Extensie de unghii acrilice


Pentru fiecare unghie, trebuie să alegeți un sfat - un cui fals. Acestea vin în zece dimensiuni. Numărul este în partea de sus a sfaturilor. Întindeți un vârf de unghii special pe vârf. În secret, voi spune că sfaturile chinezești au o durată scurtă de viață, așa că plătiți un pic în plus și alegeți un producător coreean sau european.

Extensie de unghii acrilice


Lipiți vârfurile, țineți-l pe unghie câteva secunde, până când lipiciul se usucă. Ar trebui să vă simțiți atunci când vârfurile unghiei respectă ferm placa unghiilor.

Extensie de unghii acrilice


Repetați această procedură cu fiecare unghie. Uneori se întâmplă ca vârfuri de aceeași dimensiune să se potrivească pe aceeași unghie sau unghia mâinii drepte să aibă dimensiuni diferite față de unghia din stânga - să nu vă alarmați, se întâmplă.

Extensie de unghii acrilice


Tăiați lungimea excesivă a unghiei cu un tăietor cu vârf, verificați-o pe formularul de extensie, unde scala este marcată cu un centimetru. Se face astfel încât toate unghiile să aibă aceeași lungime.

Extensie de unghii acrilice


Voi face forma „stilettos” - sunt întotdeauna lungi (nu mai mici de 4 cm) și ascuțite, astfel încât marginile pătrate trebuie să fie tăiate cu nițe pentru a le putea modela mai târziu. Apropo, numele „stilet” a fost dat unor astfel de unghii dintr-un motiv: se numește și un pumnal italian cu vârf.

Extensie de unghii acrilice


Acum începe să măcinăm unghia. Baza vârfurilor trebuie tăiată complet și conectată cu un cui natural. După vizionarea videoclipului, veți putea înțelege cum să aruncați în mod corespunzător sfaturi pentru a nu se rupe.

Extensie de unghii acrilice
Acum puteți da formei un „stilet”, pentru aceasta este necesar să tăiați marginile unghiei, astfel încât o unghie naturală să treacă fără probleme în ele.

Extensie de unghii acrilice


Acum ungeți fiecare unghie cu un degresant - un primer.

Extensie de unghii acrilice


Aplicați lichid acrilic pe vârfuri. La numărul 1 - lichid lichid, la numărul 2 - acrilic pudră. Acrilicul este alb și roz. Rozul este potrivit pentru manichiura franceză, pentru că arată foarte natural. Aplicați compoziția foarte atent. Acrilul îngheață rapid, așa că trebuie să faci totul extrem de rapid. Cu cât pui mai mult acrilic, cu atât va fi mai puternică unghia.Videoclipul demonstrează această procedură.

Extensie de unghii acrilice
În centrul unghiei ar trebui să obțină un tubercul mic. Nu vă alarmați dacă suprafața unghiei extinse este inegală - toate acestea pot fi tăiate.

Extensie de unghii acrilice


Mai întâi tăiați fișierul de unghii cu un fișier de unghii. Ar trebui să rămână la fel de ascuțite.

Extensie de unghii acrilice


Acum puteți începe să macinați. Nivelați suprafața unghiei, îndepărtați toate tuberculii. După aceea, îndepărtați praful și reziduurile acrilice cu o perie și continuați la lac. Primul pas este aplicarea unui lac transparent, apoi a culorilor, iar cel de-al treilea strat este un lac de fixare care va da strălucire unghiilor.

Extensie de unghii acrilice


După cum puteți vedea, construirea de unghii fără abilități este un lucru complicat. Un maestru ne instruit îl va completa în maxim 4 ore. Forma stilettosului este cea mai dificilă, așa că pentru prima clădire puteți alege una pătrată. Stiletto este cea mai extravagantă formă de gălbenele, dar trebuie să fii atent cu ele - altfel te poți răni sau rupe colanții. Unghiile lungi sunt un adevărat lux, veți fi dublu fericit de rezultat dacă faceți singur clădirea!

Extensie de unghii acrilice

Extensie de unghii acrilice, fă-o-singur
Comentarii (1)
  1. măzăriche
    #1 măzăriche vizitatori 3 octombrie 2014 18:16
    2
    dezgustător

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat