DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Breloc cu cheie Onigiri
Bijuteriile moderne uimesc prin aspectul său neobișnuit și original. Astăzi, aproape orice obiect, fie că este vorba de mâncare sau de o viețuitoare, poate servi drept inspirație pentru crearea unui accesoriu minunat. Acest atelier vă va spune cum puteți face cu ușurință și pur și simplu un breloc interesant sub formă de onigiri din plastic cu propriile mâini.
Onigiri este o mâncare japoneză tencuită într-un triunghi de orez și învelită într-o foaie de nori. Un astfel de breloc original sub formă de mâncare japoneză va atrage orice cunoscător al culturii orientale și va fi interesat de împrejurimile sale.

breloc de plastic


Pentru a face un astfel de produs „gustos”, trebuie să achiziționăm trei tipuri de plastic: negru, verde mlăștinos și alb. De asemenea, luăm folie și cuțit de papetărie, care ne sunt utile atunci când lucrăm cu plastic.

breloc de plastic


De la fitinguri avem nevoie:
• inel metalic;
• inele de conectare (2 buc.);
• lanț de 4 cm lungime.

breloc de plastic


Dintr-o jumătate de bucată de plastic alb pregătită sculptăm un triunghi.

breloc de plastic


Jumătatea rămasă este rulată într-un cârnat cu un diametru de 5 mm.

breloc de plastic


Taiem carnatul preparat din plastic in discuri cu grosimea de 1-2 mm.

breloc de plastic


Din elementele obținute modelăm boabele de orez. Ar trebui să existe o mulțime de astfel de smochine - 60-80 de bucăți.

breloc de plastic


Lipiți arbitrar imagini pe triunghiul piesei din toate părțile. Acordăm o atenție deosebită părții superioare a piesei, deoarece partea inferioară va fi parțial acoperită cu o foaie de nori.

breloc de plastic


Frământăm bine plasticul cu verde mlăștină și negru, apoi amestecăm aceste două culori - frământăm cu atenție bucățile împreună până obținem o culoare simplă de verde închis. Frământați și întindeți-ne piesa de lucru cu degetele pentru a forma un dreptunghi de 1 mm grosime.

breloc de plastic


Frunza Nori - alge comprimate într-un strat având o textură interesantă. Pentru a realiza formarea unei texturi similare pe dreptunghiul nostru de plastic este sarcina noastră. Efectul pumnului, ca o foaie de nori, îl vom face cu folie. Ei bine, zdrobiți-l în mâini, apoi apăsați-l cu dreptunghiul nostru de plastic verde închis. În unele locuri ale piesei de prelucrare, în care pretensionarea foliei este prost tipărită, repetăm ​​procedura, aplicând părțile cele mai protejate ale foliei cu mișcări de petaj.

breloc de plastic


Tăiați marginile curbate ale piesei, formând un dreptunghi obișnuit.

breloc de plastic


Lipim un triunghi de orez din plastic obținut de un element - o foaie de plastic de nori. Onigiri-ul nostru în miniatură este gata! Rămâne să coaceți și să atașați accesoriile.

breloc de plastic


Facem o gaură pentru inelul de conectare din partea superioară a onigiriului și trimitem piesa de prelucrat la cuptor, care a fost încălzită anterior la 110 ° C. Procesul de coacere va dura 25 de minute.
După ce produsul nostru se răcește, putem începe să atașăm accesoriile - mai întâi conectăm un inel mic cu un lanț, apoi îl trecem în gaura făcută în colțul superior al onigiri, acesta este un inel de conectare, iar apoi atașăm un inel de cheie la celălalt capăt al lanțului.

breloc de plastic


Brelocul inițial onigiri este gata, trebuie doar să îl atașați de breloc!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat