DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Cutie de bijuterii
Cred că fiecare fată s-a confruntat cu problema păstrării bijuteriilor sale. De fiecare dată când mergi la muncă sau la plimbare, selectezi bijuterii pentru tine. Și aici apare o problemă: cerceii și inelele necesare sunt aproape imposibil de ridicat rapid și fără efort. Magazinele ne oferă diverse caschete, dar astfel de caschete sunt costuri ridicate și aleg, de asemenea, dimensiunea și plinitatea necesară a caschetei (casetele au departamente și containere diferite pentru bijuterii de diferite forme, dimensiuni și scopuri).

Materiale și instrumente necesare:
- o cutie, care în viitor va deveni cadrul de bază al cutiei;
- tăieturi de țesătură: pentru finisarea pereților exteriori și interiori; crearea departamentelor interne ale casetei;
- lipici PVA;
- foarfece;
- un creion;
- materiale pentru decorare: dantelă, guipure, aplicație din denim și pâslă, strasuri.

Etapele roboților:
1. Pregătiți toate materialele necesare. Dacă aveți oportunitatea de a utiliza o cutie cu o blocare mică sau un zăvor, atunci cutia dvs. va arăta mai impresionant și va fi convenabil de utilizat.
2. Peretele interior al cutiei trebuie lipit cu lipici PVA cu o cârpă. Acest tip de lipici este convenabil de utilizat, deoarece nu lasă reziduuri pe țesătură. Super-cleiul poate lăsa urme pe țesătură și nu va părea plăcut din punct de vedere estetic și nu este îngrijit.

lipici cu lipici


3. Pentru a crea compartimente pentru bijuterii, trebuie să utilizați o țesătură densă și destul de groasă. Materialul trebuie tăiat după un anumit principiu: lățimea țesăturii corespunde cu lățimea cutiei, iar lungimea este mai mare decât lățimea de 20 sau mai multe ori (în funcție de ce țesătură utilizați și de câte compartimente aveți nevoie).

pânză groasă


4. Un acordeon trebuie să fie pliat de tăiatul final din țesătură. Dacă numărul de compartimente vi se potrivește, nu ezitați să introduceți acordeonul în cutie. Dacă doriți un număr mai mic de compartimente, pliați țesătura în jumătate și creați un acordeon.

în jumătate și creează un acordeon


5. Tavați capacul exterior cu o cârpă utilizând adeziv PVA.

lipici cu o cârpă


6. Pe peretele de jos al cutiei, lipiți bucăți mici de țesătură pentru o operare ușoară. Puteți utiliza țesătura care a fost utilizată pentru crearea compartimentelor interne.

lipiți bucăți mici de țesătură

lipiți bucăți mici de țesătură


7. Lipiți și părțile cutiei cu o cârpă.
8. Să începem decorarea. Decorăm capacul superior cu guipure, lipindu-l cu același adeziv PVA. Adezivul trebuie să proceseze marginile și întreaga suprafață a capacului superior. Lipiți peretele lateral cu dantelă subțire.

Cutie de bijuterii


9. Capacul superior este decorat cu o aplicație din trei inimi. Pentru aplicare, puteți utiliza pâslă, denim sau alte țesături frumoase. Feltul este foarte convenabil în crearea decorului, nu se sfărâmă și se decupează cu ușurință. Cererea poate fi făcută sub orice formă și temă. De asemenea, puteți utiliza articole de bijuterie (arcuri, figuri, margele).

Cutie de bijuterii


Cutia este gata de utilizare! Această cutie este un organizator excelent pentru inele și cercei, cuișoare, pandantive și agrafe.

Cutie de bijuterii


Folosește-ți imaginația și creează!
Comentarii (1)
  1. Alena
    #1 Alena vizitatori 7 august 2017 10:36
    0
    Nu credeam că dintr-o cutie simplă poți face un lucru atât de indispensabil în viața unei fete. Nu am o cutie cu lacăt, dar cred că puteți folosi Velcro sau magneți în loc de blocare, ascunzându-le sub o cârpă.) Mulțumesc pentru o idee atât de interesantă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat