DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Organizator pentru lenjerie
Materiale și instrumente necesare:
- cutie (puteți utiliza o cutie pentru încălțăminte sau electrocasnice mici) - cadru pentru viitorul organizator. Pentru ca organizatorul să fie puternic, este mai bine să folosiți o cutie din carton gros gros.
- carton;
- o bucată de țesătură pentru decorare;
- foarfece;
- rigla si creion;
- fire (pentru cusături interne și finisarea secțiunilor exterioare) și ace;
- Adeziv PVA.

Etapele roboților:
1. Pregătiți toate materialele necesare clasei de master. Procesul de fabricație va fi mai plăcut și mai rapid dacă tot ce aveți nevoie este la îndemână. Materialul este cel mai bine utilizat dintr-o țesătură densă. Este mai bine să alegeți culoarea țesăturii, astfel încât să nu fie nevoie să spălați prea des capacele pe organizator.

materiale și unelte


2. În primul rând, trebuie să decideți de câte celule aveți nevoie. Asigurați-vă că verificați dacă dimensiunea aleasă este potrivită pentru rufe. Trebuie avut în vedere faptul că dimensiunile lenjeriei de bărbați și femei sunt semnificativ diferite. În partea de jos a casetei, desenați o grilă pentru celulele viitoare. În funcție de dimensiunea și numărul de celule, merită să calculăm câte detalii ai nevoie. Din carton gros, tăiați piesele pentru partițiile organizatorului. Pe părțile finisate, faceți fante pentru fixarea despărțirilor. Îndoiți părțile finisate sub formă de plasă.

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie


3. Folosind septa, tăiați bucăți de țesătură. Faceți alocații la margini, astfel încât marginile să arate îngrijite. Lipiți despărțirile finisate cu țesătură folosind adeziv PVA. Lăsați septul să se usuce peste noapte peste noapte. Când partițiile sunt complet uscate, tăiați marginile și firele în exces. Tăiați în partițiile slotului pentru a conecta celulele. Glue Pva combină perfect țesătura și hârtia sau cartonul, fără a rămâne reziduuri pe țesătură. Super lipici poate lăsa urme întunecate pe țesătură. Adezivul PVA nu este toxic, de aceea utilizarea mănușilor în lucrare nu este necesară și nu va aduce niciun pericol pentru rufe.

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie


4. Coase un capac extern pentru un organizator. Faceți măsurători ale cutiei. Cu un creion pe țesătură, desenați un dreptunghi care va corespunde dimensiunii cutiei (închideți pereții de jos și exterior). Pentru a face mai convenabil să coaseți, pliurile țesăturii pot fi călcate cu un fier de călcat. Din partea greșită, coaseți țesătura cu cusătura obișnuită de basting sub formă de înveliș. Nu este necesar să prelucrați marginile exterioare ale capacului, marginile vor fi închise de capacul interior. La materialul tăiat pentru acoperirea viitoare, tăiați excesul de țesătură care se formează atunci când capacul este cusut.

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie


Organizator pentru lenjerie


5. Coase un capac intern pentru un organizator. Coaseți carcasa interioară, precum și carcasa exterioară.
6. Marginile exterioare ale capacului interior trebuie să fie învelite cu fire decorative. Acest lucru va proteja țesătura de firele deversare și va conferi capacului completitate și precizie.

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie

Organizator pentru lenjerie


7. Asamblați toate piesele organizatorului împreună. Noul tău organizator de lenjerie este gata! Dacă organizatorul va fi folosit de un bărbat, atunci acesta poate fi lăsat în această formă. Dar, dacă organizatorul este proiectat pentru o fată, acesta poate fi decorat cu dantelă sau margele la discreția dumneavoastră.

Organizator pentru lenjerie


Organizator pentru lenjerie


Inspirație pentru tine!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat