DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Geantă„ însorită ”pentru sezonul de vară
Foarte curând, se va deschide un nou sezon de vacanțe, soarele și plaja. Între timp, experimentând ultimele versiuni de toamnă și ploi, puteți crea o pereche de dispozitive elegante, plăcute cu căldură și lumină. tehnică decupaj este considerat a fi cel mai simplu și mai accesibil - cu ajutorul său este ușor de decorat caschete, mobilierul și chiar haine și accesorii.
Ai o geantă de vară ușor enervată în culori deschise? Atunci să începem!

sac


De ce este atât de importantă culoarea geantei? În primul rând, deoarece utilizarea cărților clasice este inadecvată - diferențele de înălțime vor fi prea vizibile, iar șervețele și hârtia de orez sunt atât de subțiri încât pur și simplu sunt pierdute din vedere pe un fundal întunecat.
Pregătirea pungii pentru muncă constă nu numai în a-l scăpa de tot felul de hârtii și dulciuri, ci și a trata-l cu alcool sau vodcă. Acesta este un pas foarte important necesar pentru a elimina urmele de grăsime, invizibile, care rămân chiar și cu o simplă atingere.
În plus față de o pungă pentru muncă, veți avea nevoie de o carte de orez, medii speciale și, după dorința dvs., creioane pastelate sau vopsele acrilice pe țesătură.
Prima componentă este mediul sticlos, care poate fi găsit în liniile de produse ale Maimeri și Stamperia. Este folosit pentru a termina fixarea motivului și lăcuirea pielii. Avantajul acestor medii față de alte lacuri este formarea unei pelicule elastice care nu se fisurează chiar și cu compresie activă.

Geantă solară pentru sezonul de vară


Al doilea element important este cleiul decoupage din țesătură. Una similară poate fi găsită în liniile aproape oricărei companii care produce produse pentru decoupage și vopsire, de la bugetul Decola până la cerințele meșterilor To-Do.

Geantă solară pentru sezonul de vară


În general, este acceptat faptul că decoupage este o tehnică fără pretenții în care pot fi utilizate șervețele obișnuite de masă. Cu toate acestea, dacă faceți primii pași, acordați preferință hârtiei de orez - este mai puternică, nu se înmoaie sub influența lipiciului și este suficient de subțire pentru a nu ieși în evidență chiar și pe piele de piele.

Geantă solară pentru sezonul de vară


Decupăm motivul și îl aplicăm pe geantă, alegând cea mai bună locație. După ce ați găsit punctul „același”, țineți cardul și aplicați adeziv deasupra. Cel mai convenabil este să o distribuiți pe hartă cu o perie sintetică densă. Astfel, lipim toate motivele și le lăsăm să se usuce.

Geantă solară pentru sezonul de vară


Geantă solară pentru sezonul de vară


Dacă nu aveți abilități artistice semnificative, dar vreau cu adevărat să suplimentez motivul, să rezolvați motivul uscat cu un mediu sticlos, lăsați-l să se usuce și să continue. Cel mai convenabil material este pastel - este ușor de umbrit și nu necesită timp pentru uscare.
După vopsire, puteți acoperi imediat geanta cu mediu Maimeri. Pentru o menținere fiabilă a motivului, este mai bine să faceți acest lucru de 2-3 ori, dacă doriți să obțineți efectul pielii patentate - 7-8.

Geantă solară pentru sezonul de vară


Puteți duce accesoriul finalizat cu dvs. la plajă sau pentru o plimbare în parc.

Geantă solară pentru sezonul de vară

Geantă solară pentru sezonul de vară
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat