DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Carcasă telefonică
Astăzi este dificil să găsești o persoană care nu are un telefon mobil. Acești mici ajutoare au intrat ferm în viața noastră și nu o vor părăsi în viitorul apropiat. Pentru ca telefonul să funcționeze mult timp, acesta trebuie protejat. La cumpărare, ni se oferă să cumpărăm suplimentar o carcasă pentru telefon. Dar, de exemplu, nu mi-au plăcut niciodată acele lucrări de gândire de design care sunt prezentate în magazine.
Mi-am dorit ceva original, spre deosebire de produse similare. Și a fost găsită o cale de ieșire! Am început să coase huse de pâslă. Acum câțiva ani, pe piață a apărut un pâslă decorativă. Acest lucru a extins foarte mult capacitățile celor cărora le place să facă ceva cu propriile mâini. În plus, datorită proprietăților speciale ale acestei țesături, chiar și o persoană fără experiență poate crea cu ușurință un accesoriu exclusiv.

Așa că hai să începem.
Veți avea nevoie de o pâslă colorată, foarfece, riglă, fir, ac, telefon mobil.
Selectați mai multe foi de pâslă de culoare grosime de 1-1,5 mm.

mai multe foi de pâslă colorată


Pentru ca carcasa să se potrivească perfect, măsurați telefonul. Este necesar să se efectueze măsurători ale lungimii, lățimii și înălțimii dispozitivului. Am obținut următoarele date: lungime - 12 cm, lățime - 6 cm, înălțime - 0,5 cm.

măsurați telefonul


Notați măsurătorile, acestea vor veni la îndemână mai târziu.
Acum trebuie să decideți cu privire la aplicația cu privire la produs. Ca material, simțul este bun, deoarece nu se prăbușește. Puteți lucra cu el ca și cu hârtia. Se taie cu foarfeca și coase sau lipici la suprafață. Folosind această proprietate, puteți întruchipa cu ușurință orice model în pâslă. Cu toate acestea, pentru început, recomand să practicați aplicații simple.
Am ales inimile. Este necesar să tăiați 3 inimi de dimensiuni diferite din pâslă de culori strălucitoare. Mai întâi trebuie să creați un model pe hârtie și să îl atașați de pâslă.

Trebuie să tai


Apoi tăiați inimile din pâslă. Foarfecele trebuie să fie destul de ascuțite.

Apoi tăiați inimile


Acum tăiem două dreptunghiuri identice din pâslă roșie. Dimensiunile dreptunghiurilor sunt egale cu dimensiunea telefonului, plus o jumătate de centimetru pe fiecare parte pentru cusături. Adică, în cazul meu, un dreptunghi are dimensiuni 13cm * 7cm. Nu uitați de înălțimea telefonului, acesta va lua și o parte din țesătură. Dar nu adăugați prea mult material la cusături. În caz contrar, telefonul nu va fi reținut într-un caz.

am tăiat două pâslă


Acum, să coase inimile la carcasă. Vom coase cu fire contrastante, astfel încât cusătura să fie vizibilă. În acest caz, se va observa că aceasta este o lucrare manuală. Desigur, puteți lua firele în ton, dar efectul va fi complet diferit. În general, alegeți, deoarece aceasta este crearea mâinilor voastre.
Am luat fire de portocaliu, contrastând pentru culoarea carcasei, dar potrivind culoarea cu una dintre inimi.

coase inimioare la carcasă


Așezăm cea mai mare inimă pe unul dintre triunghiuri și cosim aplicația pe țesătură.

coase inimioare la carcasă


Apoi, coaseți secvențial cele două inimi rămase pe deasupra primei.

coase inimioare la carcasă

coase inimioare la carcasă


Coaseți două dreptunghiuri cu un buton. Mai jos este prezentat un desen schematic al acestui tip de cusătură.

Cusatura butonierei


Trebuie să mergeți cu un ac și ață în jurul întregului perimetru al capacului. Inclusiv, în cazul în care capacul rămâne nestricat.Acest lucru va completa produsul.

Carcasă telefon DIY


Totul, coperta este gata! Ai făcut o treabă grozavă!

Carcasă telefonică


Îți doresc să nu te oprești acolo și să continui să experimentezi!
Comentarii (1)
  1. Julia
    #1 Julia vizitatori 7 iunie 2014 23:42
    0
    : cu ochiul: zâmbet super master class !!! =)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat