DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Broșă din luxul burgundiei
Cât de des, atunci când își planifică ținuta de weekend, sexul corect se gândește la un accesoriu extraordinar, luminos și elegant, care completează eficient orice rochie de seară sau costum.
Broșă din pâslă „lux Burgundia” este ideală pentru haine de culoare neagră, gri, roz închisă, mov sau violet. Nu vă va lua mai mult de o oră pentru a face acest lucru. În același timp, chiar și o rochie neagră obișnuită va deveni o ținută de seară rafinată cu această broșă. Deci, să începem ...

Pentru realizarea broselor din pâslă


Pentru a realiza o broșă de lux maron, veți avea nevoie de:
  • Tăieri mici de visiniu și gri;
  • Margele și strasuri pentru decorarea produsului;
  • Fermoar pentru brose;
  • Argila „Momentul de cristal”;
  • Foarfece, ace, fire, cretă.


tăieturi longitudinale


1) Din pâslă este necesar să tăiați detaliile broșei: 1 - o floare mare de visiniu, 3 - flori mici de visiniu, 1 - o frunză cenușie. Nu uitați să faceți deschideri rotunde la mijloc în flori și tăieturi longitudinale în fiecare dintre petale (modelul este prezentat în figură).

arhivându-le la cusătură


2) Pe fiecare dintre culori trebuie făcute cusături de-a lungul secțiunilor longitudinale, așa cum se arată în figură. Pentru a face acest lucru, cel mai bine este să folosiți o cusătură buclă, deoarece produsul este îngrijit și durabil. După ce ai terminat de lucrat cu o singură floare, întindeți cu atenție petalele, îndoindu-le de-a lungul cusăturii. Găurile rotunde ar trebui să rămână în mijlocul pieselor.

coase la prospect


3) Din flori cusute, puteți colecta versiunea inițială a broșei. Pentru a face acest lucru, fixăm o floare mică în centrul celui mare cu mai multe cusături. Coaseți designul rezultat la prospect. Pe laturi fixăm cele două flori mici rămase.

decorați brosa cu strasuri și decorative


4) Folosind cleiul de moment-cristal, decoram brosa cu pietre și pietre decorative. Coaseți pe margele și mărgele. Când faceți un pliant, puteți rula o cusătură de lanț de-a lungul acestuia, simulând vene sau decorați cu margele sub formă de picături de rouă. În general, designul poate fi creat, ghidat de propria imaginație, cu toate acestea, mărgelele care imită perle naturale sunt mai potrivite pentru această combinație de culori.

Broșă din fert


5) Pe partea din spate a broșei cu fir sau lipici, fixați dispozitivul de fixare. Pentru ca structura să fie mai puternică, este de dorit să se așeze un mic cerc de pâslă între ea și produs. Când coaseți pe o agrafă, acordați atenție poziției pe care o va lua brosa în starea finalizată.

Broșă din fert


Broșă din feltru de lux burgundy este gata! Rămâne doar să ridicați o ținută adecvată unui accesoriu elegant și elegant. Amintiți-vă că produsele din pâslă sunt acum în vârful popularității în lumea modei. Sunt relevante atât cu hainele confecționate din țesături grele calde, cât și cu rochii ușoare de vară și sundress. Orice bijuterie din metale prețioase și bijuterii este potrivită pentru brosele din pâslă.

Sugestii utile:
  • Pentru o broșă de lux burgundă, cel mai bine este să folosiți o febră de grosime medie, deoarece petalele de flori în acest caz arată mai blând;
  • Când lucrați, este recomandat să folosiți adeziv transparent, deoarece nu lasă reziduuri;
  • Pentru cusut, cel mai bine este să folosiți fire a căror nuanță este puțin mai închisă decât culoarea pâslelor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat