DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Husa pentru pasaport din piele
Husele de piele Do-it-yourself sunt populare de mult timp la femeile cu ac. Acest lucru este destul de scump, deoarece pielea autentică este luată pentru fabricarea sa și se folosește doar manuale. Îți sugerez să te uiți la o clasă de masă pas cu pas în care va fi descris în detaliu ce este necesar pentru a-ți decora pașaportul cu o copertă primitivă a pielii lor.

Primul pas.
Pregătim tot ce avem nevoie pentru muncă, și anume:
- piele (puteți lua o piesă dintr-un sacou vechi sau alte haine din piele)
- poanson pentru piele
- lipici
- orice lovitură, o șurubelniță subțire sau un război va face (trebuie să împingeți împletitura în găuri)
- domnitor
- stilou sau cretă

Pregătim tot ce ai nevoie


Pasul doi
Pentru a nu desena tot timpul, mi-am tăiat un carton în funcție de dimensiunea viitorului meu pașaport. Lățimea este de 19 centimetri, înălțimea este de 14 centimetri. A pus-o pe o bucată de piele, a înconjurat-o și a tăiat-o. Dreptunghiul rezultat.

tăiați un carton


Pasul trei
Am vrut să-mi fac coperta din două tipuri de piele, pentru aceasta am tăiat-o din piesa principală și am tăiat exact aceeași piesă de pe pielea roșie. Marginile nu au început să se netezească - nu mă atrag.

fă-ți coperta


Pasul patru
Va fi foarte dificil să lipiți două bucăți de piele cu lipici, așa că pentru aceasta iau o bandă simplă de hârtie. Acest lucru este necesar pentru ca atunci când facem găuri în piele, să nu se desprindă în mâinile noastre.

Două bucăți de lipici de piele pentru lipici

Schițăm în toate contururile capacului locului

Schițăm în toate contururile capacului locului

Huse pentru pașaport din piele

Huse pentru pașaport din piele


Pasul cinci
Marcăm în toate contururile capacului locului în care vom pune găurile. Distanța ideală este de 0,7 mm, cu condiția ca lățimea acoperirii să fie de aproximativ 0,3 mm. Apoi, faceți o poansonă peste piele în locurile desemnate cu cea mai mică gaură în gaură.

Huse pentru pașaport din piele

Huse pentru pașaport din piele

Huse pentru pașaport din piele

Huse pentru pașaport din piele


Pasul șase
Tăiem părțile în care se va potrivi capacul pașaportului. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o altă bucată de piele din care să o tăiem totul. Atașăm capacul piesei și desenăm un mâner în jurul marginilor sale, apoi decupăm 2 părți și tăiem toate neregulile. Apoi, lipesc din nou totul pe lipici, indiferent ce zboară în timpul împletirii. Singurul lucru pe care vreau să-l notez este când începeți să împletiți produsul, colțurile capacului sunt învelite, trebuie să fie ușor condensate. Pentru a face acest lucru, lipici o bucată mică de piele în colțul capacului și lipeste doar părțile laterale de pe ea.

Huse pentru pașaport din piele


Al șaptelea pas.
Luăm un stilou, o riglă și o bucată de piele lungă. Taiem benzi cu 3 mm lățime de la margine, nu contează cât timp, dar cu cât este mai lungă banda, cu atât va trebui să lipiciți cele mici în procesul de împletire.

Huse pentru pașaport din piele


Pasul opt (final).
Cu ajutorul unui împingător, începem cu panglici tăiate din piele, facem o împletitură. Nu ne lipsește găurile, nu strângem mult banda, dar nici nu lăsăm spațiu liber. Toată coperta noastră este gata. Poate fi lăsat așa cum este, puteți aplica un desen cu vopsele speciale, lipiți accesorii interesante, o floare din piele.

Huse pentru pașaport din piele
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat