DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Card de nastere original cu flori 3D
Ridica cadouri după bunul plac al prietenilor sau rudelor, acesta nu funcționează întotdeauna, deoarece nu puteți ghici dacă prezentul va fi plăcut sau va aduna praf pe balcon. Există daruri care vor fi pe placul tuturor - acestea sunt cadouri făcute de tine.
De exemplu, o carte 3D cu flori din hârtie colorată este potrivită pentru jumătatea frumoasă a umanității, deoarece cărțile originale și frumoase nu trebuie să fie cumpărate atunci când le poți face cu ușurință singur.

Pentru a crea o astfel de carte poștală - aplicații va trebui:
- hârtie colorată
- carton colorat sub bază
- lipici
- foarfece
Si putina rabdare!

Pregătim baza. Pe o foaie de carton colorat A4 lipim un număr care simbolizează întoarcerea destinatarului cadoului, în cazul meu este portocaliu 8. Dacă faceți o carte poștală nu cu ocazia vacanței, puteți lipi prima literă a numelui, principalul lucru este că există ceva pe care să lipici florile.
Fiecare floare este colectată din petale separate. Ca exemplu, luați în considerare fabricarea unei flori galbene.
Tăiem 6 petale identice, cu aproximativ 7 cm lungime și 3 cm lățime în centru. Folosind un creion neted, răsuciți ușor petalele și lipiți-le pe bază, este indicat să nu respectați simetria, astfel încât floarea finisată să pară mai naturală.

răsuci petalele

cules o floare


Pentru a realiza flori duble, cum ar fi albastru-verde, tăiem 4 petale din fiecare culoare și lipim mai întâi părțile albastre, iar cele verzi deasupra, astfel încât petala verde să fie între cele două albastre.
Pentru a acoperi locurile pentru lipirea petalelor, tăiați un cerc de o altă culoare și lipici deasupra. Frunza este făcută în același mod ca petalele, doar puțin mai mult.

floare terminată


Florile rămase ar trebui să fie mai mici, astfel încât acestea să arate mai armonioase.
După ce lipiți toate florile, procedăm la fabricarea fluturilor. Mai jos în fotografie este o schiță a fluturelui meu, acesta poate fi descărcat și utilizat ca șablon. Linia punctată am marcat pliul.

schiță fluture


Îndoiți banda în mijloc din două părți și lipim fluturele pentru ea.

carte gata


Și admirăm lucrarea finalizată!

carte gata
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat