DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Sticlă decorativă" Amintiri ale mării "
Materiale necesare:
  • O sticlă frumos în formă.
  • Cord de in in alb.
  • Materiale decorative (margele, sticlă colorată, lanțuri, nasturi în stil marin, monede, figurine pe o temă marină, alge artificiale).
  • Material natural (pietricele de mare multicolore, sol de acvariu, scoici mari și mici, corali).
  • Adeziv ("Titan", "Instalare Moment" transparent).


Venind dintr-o vacanță din locuri calde, aproape întotdeauna aducem scoici, pietricele, corali etc. Propun să facem din ele o sticlă decorativă care să vă amintească de restul. Dacă alegeți o sticlă cu plută, atunci va fi posibil să vă turnați în hotelurile aduse din rest pentru depozitare, puteți să le oferiți și celor dragi.
1. Pregătiți toate materialele necesare. Spălați și uscați sticla.

Sticlă decorativă


2. Începem să lipim cablul din partea de jos a sticlei. Adezivul "Titan" se aplică pe sticlă într-un cerc cu o bandă îngustă (aproximativ 2-3 cm.) Și lipici cordonul așezându-l îndeaproape unul după altul. Periodic, este necesar să verificați orizontalitatea virajelor, evitând ondulațiile, cu atât mai mult cu cât va fi mai dificilă alinierea.

Sticlă decorativă


3. După ce întreaga sticlă este acoperită cu un cordon, este necesar să înfășurați capacul, așezând cordonul pe adeziv, pornind de la suprafața laterală, deplasându-se treptat spre partea superioară, acoperiți complet partea superioară a capacului cu cordonul, fixându-l în centru.

Sticlă decorativă


4. Acum vom începe să împodobim sticla. Determinăm zona care va fi decorată, schițăm un desen aproximativ. Pentru dispozitivele de fixare, folosim lipiciul Instant Instalație transparent (puteți folosi și pistolul de lipici, dar în acest caz nu va fi posibil să mutați carcasele într-un loc mai bun). În primul rând, lipici scoici mari și pietre. Cojile voluminoase și pietricelele sunt fixate cel mai bine în partea de jos a sticlei. După aceasta, trebuie să așteptați un pic pentru ca lipiciul să înghețe (20 de minute).

Sticlă decorativă


5. În continuare, începem să umplem spațiul rămas cu mici pietricele, scoici, corali. Din nou, așteptăm aproximativ 20 de minute. Ne uităm cu atenție unde sunt locuri goale sau denivelări, lipici chiar și mici cochilii, puteți folosi și fragmente de scoici, pentru scopuri decorative arată și ele. Când sunteți mulțumit de imaginea care s-a dezvoltat în fața dvs., puteți începe să decorați cu monede, sticlă colorată, margele, lanțuri și puteți folosi și sol de acvariu multicolor. Dar trebuie să avem în vedere că principalii „actori” din decorul nostru ar trebui să fie „descoperirile” de mare, cantitatea de decor de culoare ar trebui să fie minimă.

Sticlă decorativă


6. Dar gâtul sticlei am legat separat cordonul, înfășurându-l de trei ori, legat noduri la capete, pentru a nu se dizolva. Am atașat și un crab, niște alge artificiale, bucăți de coral.

Sticlă decorativă


După ce sticla este încadrată, puteți decora capacul. Am folosit un buton în stil marin (cu un model de ancoră), poate puteți găsi o ancoră mică. Deasupra puteți atașa o figurină a unei vele sau orice doriți într-un stil marin. Închidem capacul sticlei și admirăm rezultatul.

Sticlă decorativă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat