DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Comorile mării adânci
Material și echipament necesar:
 • cadru
 • carton gros sau placă din fibre (se poate folosi placaj subțire) sub bază
 • carte de culoare vintage tipărită (fizică sau pirată)
 • material natural (scoici, pietre, pietricele de mare, nisip de mare, stâncă)
 • material decorativ (sticlă colorată, margele, lanțuri etc.)
 • figurine pe o temă marină (un piept cu bijuterii, o barcă, locuitori marini, alge, un butoi, o ancoră, o busolă veche, o cârpă, o plasă de pescuit etc.)
 • lipici ("Titan", "PVA")
 • vopsea spray
 • lac de unghii sau bitum
 • spray lucios de lac
 • spray de păr
 • hârtie cu nisip zero
 • bitum


materiale


1. Pregătiți cadrul, dacă este necesar - vopsiți cu vopsea pulverizată aurie, vârsta, frecați cu șmirghel, aplicați bitum în locuri și pupați corect. Am găsit un cadru vechi adecvat și nu l-am schimbat. Pregătiți baza: tăiați o foaie de carton (sau carton) care este potrivit pentru dimensiunea foii, introduceți-o în cadru.
2. În centrul bazei lipiți cardul cu clei „PVA”. Tipăriți cardul în avans, dacă doriți, îl puteți îmbătrâni frecându-l cu șmirghel zero, înmuindu-l cu o soluție slabă de cafea și lăsându-l să se usuce. Puteți arde ușor marginile de deasupra lumânării. Puteți alege o hartă veche, piratată sau fizică, după cum doriți. Dimensiunea cardului poate fi mai mică decât cadrul, deoarece vom decora marginile din jurul cărții.

Pregătiți cadrul


3. Apoi, lipici cifre mari. Am folosit următoarele: un butoi, o barcă cu pânze cu vele, un cufăr, o mare de stele, algele - care pot fi pe fundul mării. Un coș de comori poate fi pregătit în avans sau puteți achiziționa un cofraj gata pregătit într-un magazin. Dacă culoarea nu este satisfăcătoare, atunci vopsesc pieptul cu vopsea-spray de aur, am vopsit cu lac de unghii culoare aurie închisă. În interior lipim pietricele colorate, mărgele, lanțuri, monede, sticlă colorată, în general, tot ceea ce poate părea comori. Folosim lipici „Titan”. Apoi, lipesc pietre mari, scoici, bucăți decorative de sticlă pe bază, creând fundul mării. Unele figuri pot fi lipite de cadru.

lipici figuri mari

adormim cu pietricele mici


4. Spațiul rămas este umplut treptat cu clei „PVA” și acoperit cu pietricele mici, roca de coajă, nisip de mare, a căror culoare ar trebui să fie cât mai naturală. În jurul hărții, creați o margine inegală de nisip. Adezivul trebuie aplicat pe zone mici, deci va fi mai convenabil. Adezivul "PVA" trebuie să fie destul de gros pentru a nu se răspândi. Stratul de material vrac (nisip) trebuie să fie suficient de gros pentru a respecta cantitatea maximă. După ce lipiciul se usucă, este necesar să scuturați particulele care nu sunt lipicioase pe ziar și, stropind cu spray de păr, presărați rapid un alt nisip pe „peticele chel”. Se lasă să se usuce, se agită resturile.

particule lipicioase


5. După ce totul este complet uscat și veți fi mulțumit de rezultat, munca poate fi lăcuită. În acest scop, lac de pulverizare este foarte convenabil în utilizare, este mai bine să alegeți lucios. Se lasă să se usuce. Poza este gata, puteți atârna pe perete.

Comorile mării adânci
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat