DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Arbori de mărgele
Astăzi vreau să propun să fac un măr înflorit, făcut din mărgele cu propriile mele mâini. Copacul se dovedește a fi foarte frumos și poate servi drept cadou original. Când cunoașteți elementele de bază ale țesutului copacilor, în acest fel puteți efectua oricare dintre copaci: mesteacăn, pom de Crăciun sau cenușă de munte.

Pentru a lucra, avem nevoie de:
- margele de culoare verde deschis și verde închis pentru frunze;
- margele albe mai mari pentru flori (puteți lua mărgele mici);
- sârmă pentru crenguțe cu grosimea de aproximativ 0,2-0,3 mm;
- sârmă de aluminiu sau oțel pentru formarea ramurilor și a trunchiului;
- fire pentru înfășurarea crenguțelor (verzi sau întunecate);
- gips sau alabastru și un bol pentru turnarea acestuia.
- vopsele.

Măsurăm 40 cm de sârmă subțire și tăiem 18 bucăți de astfel de semifabricate. Începem să facem crenguțe cu frunze. Pentru a face acest lucru, formați 3 buc de mărgele verzi, faceți un pas înapoi de la începutul sârmei de 10 cm și faceți prima buclă. Răsuciți firul câteva rotații. S-a dovedit 1 frunză.

prima buclă


Pentru a pleca de la primul ochi de frunze 1,5-2 cm și a face al doilea ochi. De asemenea, formați 3 buc. margele și răsuciți sârma timp de 2-3 rotiri. Continuați până la sfârșitul întârzierii. Obțineți aproximativ 5-7 pliante-ochelari. Depinde de cât a fost măsurat firul și de distanța dintre bucle.

între bucle


Acum trebuie să găsiți frunza din mijloc și să pliați firul de la ea în jumătate. Dacă obțineți un număr egal de cusături, puteți plia o ramură nesimetrică, atunci frunza de jos va fi fără pereche. Răsucim frunzele împreună. Astfel de ramuri au nevoie de 18 bucăți. Acestea sunt crenguțe mici.

Răsucim frunzele împreună


Acum faceți o crenguță mare. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un fir mai lung, de aproximativ 50 cm, iar principiul funcționării rămâne același, doar buclele trebuie făcute nu 7 buc, ci 9 buc. 3 buc. mărgele în fiecare. Ramurile mari trebuie făcute 21 buc.

Răsucim frunzele împreună


Ce măr nu are flori? Pentru a realiza o ramură cu flori, avem nevoie de mărgele albe mici sau mărgele mari. Măsurăm 20 cm de sârmă subțire. Ca și în fabricarea pliantelor, ne retragem la aproximativ 10 cm de marginea sârmei și fixăm 3 margele. Executăm crenguța obișnuită, doar un mic din 5 bucle.

faceți o crenguță mare


Suntem departe de a ne retrage, doar pentru a face mai multe viraje de sârmă fixăm a doua buclă. Deci facem 5-7 bucle ca flori mici. După aceea, răsucim mai multe rânduri de sârmă sub întreaga inflorescență pentru a fixa crengutele.

Facem aproximativ 18-20 de bucăți din astfel de ramuri. Dacă doriți mai multe flori, puteți face mai multe, dar atunci pot fi multe alb pe copac.

Începem să formăm însuși mărul. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un fir mai gros, cel mai bine din aluminiu, este mai moale și mai flexibil în funcționare. Dar sârma de oțel este de asemenea potrivită, atunci copacul va fi mai rigid.

Tăiați aproximativ 20 cm de sârmă groasă și faceți o ramură. Vom avea 9 astfel de ramuri.

Pentru a face acest lucru, cu o sârmă subțire sau ață, înfășuram strâns inflorescența pe un fir gros. După 2 cm de la această ramură, aplicați o ramură mică de frunze și continuați să rulați. Deci continuăm până rămânem fără frunze. Pe o ramură aproximativ 2-3 ramuri mici cu frunze, se vor dovedi 2-3 ramuri mari cu frunze și 2-3 inflorescențe. Puteți face o ramură completă de inflorescențe.Suma depinde de numărul de spații pe care le-ați făcut; ar trebui să existe aproximativ aceeași sumă în toate ramurile.

Executăm crenguța obișnuită


Le conectăm împreună prin 3 ramuri. Astfel, obținem 3 bucăți din ramurile principale din care va consta pomul în sine.

tânăr neexperimentat


Acum conectăm toate ramurile împreună și formăm trunchiul. Este indicat să adăugați încă 2-3 bucăți de sârmă groasă de lungimea dorită, pentru densitate sau o tijă de oțel mai dură. Fixează bine ramurile astfel încât să nu se ridice în sus și în jos pe trunchi. Nu uitați să lăsați cel puțin unul dintre capetele tijei sau sârmei pentru fixarea stabilă a arborelui, este mai bine dacă există 2-3 capete, atunci arborele va fi mai stabil

portbagaj


Rămâne să plantezi un copac. Pentru a face acest lucru, luați vasul și așezați fundul și pereții cu folie. Acest lucru este pentru a facilita extragerea copacului finisat atunci când gipsul se întărește.

fundație


Întindeți distribuția. Puneți un copac în vas, îndreptați toate capetele sârmei și umpleți cu tencuială. De asemenea, le puteți înveli cu partea inferioară a trunchiului.

Margele copacilor


Când gipsul s-a uscat, scoateți copacul finit din vas, pictați suportul și trunchiul cu vopsele. Puteți decora cu margele, fire sau doar lac. Și îl poți lăsa așa cum este.

Margele copacilor


Noroc în munca ta.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat