DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Astăzi, articolul se va concentra pe crearea de cărți pentru bărbați. Cardul va fi prezentat destinatarului de ziua lui.
Din ce motiv au fost alese astfel de culori, stil de execuție, idee cu o carte de vizită și nume de margarete? Cert este că, creând acest card de la zero, am fost ghidat de câteva informații despre această persoană. Este un bărbat adult, are un bun simț al umorului și are propria sa afacere. Băiatul de ziua are trei flori - aceasta este iubita lui soție și două fiice frumoase. Adunând toate puzzle-urile cu informații, am obținut doar o astfel de imagine.

Cartea bărbaților


Acesta este doar un exemplu care poate fi luat ca bază atunci când se lucrează la o carte poștală unică. Arată-ți imaginația, curajul - și tu vei putea surprinde rudele și prietenii. Mergeți pentru asta!

Pentru a lucra la o carte poștală, veți avea nevoie de următoarele materiale:
- semifabricat pentru cărți poștale (sau hârtie groasă),
- hârtie pentru scrapbooking cu diverse modele,
- fire
- mașină de cusut (puteți folosi o mașină de cusut manuală sau manuală),
- bandă cu două fețe,
- margarete de hârtie (alte flori sau decorațiuni),
- hârtie simplă,
- foarfece
- domnitor,
- lipici de lipici
- cafea cu scorțișoară,
- catifea (pentru un fluture),
- hârtie acuarelă (pentru o carte de vizită),
- hârtie colorată din catifea autoadezivă (pentru o carte de vizită),
- bună dispoziție.
Voi face imediat o rezervare că am folosit o mașină de cusut manuală fără fir doar pentru că poate face găuri printr-un număr egal de milimetri. Această unitate-minune nu își îndeplinește funcțiile așa cum a fost prevăzut. Din păcate.
Și nu uitați să desenați linii de firmware cu un creion și riglă.
Începem să creăm!
1. Din semifabricatul pentru poștă trebuie să faceți o „cămașă”. Pentru a face acest lucru, îndoim marginile, personificând viitorul „guler”.

îndoaie foaia

îndoaie foaia


2. Ridicați hârtia pe care doriți să o frecați de culoarea dorită și tăiați două dreptunghiuri. Nu vă grăbiți să le lipiți pe piesa de prelucrat. Coaseți perimetrul dreptunghiurilor cu o mașină de cusut, apoi fixați-l pe semifabricatul pentru cartea poștală.

Ridicați hârtie de scrapbooking

Coaseți pe o mașină de cusut

fixare pe piesa de prelucrat


3. Alegeți culoarea pentru guler. Tăiați triunghiurile, acestea pot fi lipite imediat de bază. Nu am fulgerat aceste fragmente.

Alege o culoare

lipici pe bază


4. Facem un „buzunar” pentru o carte de vizită. Este necesar să tăiați un dreptunghi din hârtie pentru spălarea unei dimensiuni adecvate, să-l coaseți în jurul perimetrului.

Faceți un buzunar


Numai după aceea „buzunarul” poate fi lipit de „cămașă”. Încercați să vă frecați cu lipici în principal partea inferioară a „buzunarului” și pereților laterali, atunci va fi posibil să puneți o carte de vizită în ea.

Faceți un buzunar


5. În versiunea mea a cărții poștale, partea din spate a cămășii este albă la exterior. Puteți să-l tăiați și cu hârtie colorată.
6. Să ne ocupăm de interiorul cărții poștale. Se taie la „vestă”. Coaseam aceste două fragmente separat pe o mașină de scris, abia apoi le fixăm pe piesa de prelucrat cu lipici.

coase

fixare pe piesa de prelucrat


7. Realizăm „buzunarul” intern conform modelului binecunoscut: un fragment a fost tăiat la dimensiune, cusut separat, lipit de bază. 13.jpg
8. Butoanele de pe „vestă” vor fi simbolice. Trei margarete - trei flori preferate în viața acestui om (le-am făcut nominal). Mușețele pot fi fixate cu bandă dublă.

fixare pe piesa de prelucrat

Trei margarete


9. Pentru a afișa numele florilor preferate, trebuie să tăiați mici fâșii de hârtie simplă, să le înmuiați într-o soluție de cafea cu scorțișoară și să lăsați să se usuce.Când hârtiile sunt uscate, îndoiți ușor ambele margini, lăsând loc pentru scrierea numelui.

tăiați benzi mici


10. Logo-ul cărții de vizită a fost realizat cu hârtie de catifea autoadezivă.

Logo pentru o carte de vizită


11. Începem să fabricăm „fluturele” pentru omul nostru de afaceri. Tăiați un dreptunghi din țesătură (am un catifea).

pânză


Dacă firul de la margini este strecurat, acestea trebuie cusute. Tăiați un fragment încă mic și îngust din țesătură, mijlocul „fluturelui” va fi fixat cu acesta, după care, coaseți acest fragment strict în mijlocul dreptunghiului viitorului „fluture”.

arc


Faceți o cusătură pe partea inversă. Cel mai bine este să atașați un fluture pe o parte a cardului, folosind banda dublu față.

carte poștală

carte poștală


Nu uitați să lăsați semnătura sau aliasul creativ pe produs.
Mult noroc
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat