DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pandantive înghițite
Imaginea unei înghițiri, simbol al începutului, sosirea primăverii, noroc, noroc și fidelitate, este adesea folosită în picturi, broderii, tatuaje și alte creații artistice. Popularitatea utilizării motivelor vizuale cu o înghițire se datorează influenței pozitive a acestei imagini simbolice pe parcursul evenimentelor din viață. În clasa de master dată, vom lua în considerare în detaliu procesul de fabricație a unei mascote pandantive sub formă de înghițire.

pandantiv înghițit


În primul rând, trebuie să pregătiți următoarele materiale și instrumente:
  • placă acrilică și știft;
  • un creion și o foaie mică de hârtie;
  • niște argilă albă și argilă polimerică neagră;
  • Cuțit de plastic pentru lucrul cu lut.


pandantiv înghițit


Pe o foaie de hârtie desenăm o mică înghițire, concentrându-ne pe fotografia de mai sus. Dacă abilitățile artistice nu vă permit să redescoperiți pasărea, atunci puteți imprima pur și simplu imaginea, reglând scala astfel încât dimensiunea imaginii tipărite să se potrivească cu dimensiunea selectată a pandantivului.

desenați o înghițitură


Tăiați imaginea unei înghițituri de-a lungul conturului cu foarfece de manichiură.

tăiați înghițitul


Turnăm lut alb pe o placă cu un știft și acoperim o înghițitură tăiată din hârtie.

Rulează lut alb


Cu un cuțit, tăiați coada de porumbel din lut, aderând la marginea imaginii decupate. Îndepărtați cu grijă înghițirea hârtiei și îndepărtați excesul de argilă.

Cu un cuțit tăiem pielea de pâine din lut


Frământați argila neagră în strat și așezați-o pe o placă acrilică.

Frământați argila neagră


Punem o imagine de hârtie a păsării pe stratul de lut răspândit și o rulăm cu grijă cu un știft.

impune


Tăiați corpul înghițitului de-a lungul conturului cu un cuțit pentru a lucra cu lut.

tăiat din lut


Întindem elementul rezultat pe folie, pe care vom coace produsul pentru a nu mai muta înghițitul și, în consecință, pentru a nu-l deforma. Scoatem hartia.

element folie


Plasăm sânul tăiat anterior în interiorul corpului înghițit de lut, în locul unde ar trebui să fie amplasat.

tăiați sânul înăuntru


Facem un ochi cu o scobitoare, iar cu un cuțit de plastic mergem de-a lungul conturului înghițiturii, îndepărtând excesul de lut și reglând marginile. Acordăm o atenție deosebită alinierii ciocului.

Facem un ochi de scobitori


Rotiți cu grijă înghițitul cu un știft, astfel încât plasticul alb să se imprime la negru și suprafața suspensiei să fie netezită pe cât posibil. După rulare, repetăm ​​din nou procedura cu alinierea conturului cu ajutorul unui cuțit - unde trebuie să-l tăiem, unde trebuie să stoarcem și netezim lutul.

rostogoliți înghițitul cu un știft


După ce am obținut aspectul perfect al înghițiturii, trimitem suspensia la cuptor și coacem la 110 ° C timp de 20 de minute (alte condiții de temperatură și timp pot fi respectate în funcție de instrucțiunile care însoțesc argila polimerică).

coace


După ce meșteșugul nostru s-a răcit, lipim un inel mic (argint sau aur în funcție de gust) în partea sa greșită, în care extindem un lanț cu o încuietoare pre-blocată (puteți lua un lanț de argint sau aur, care este prezent printre bijuterii). Dacă doriți, puteți acoperi produsul cu lac lucios. Pandantivul înghițit, simbol al începutului unei noi etape de viață fericită, este gata!

pandantiv înghițit
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat