DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Legenda unui singur râu
Cărțile bine ilustrate și interesante sunt cumpărate de părinți pentru copiii lor. Citind povești la culcare, copilul așteaptă cu nerăbdare în fiecare zi. Un basm te duce la distanțe necunoscute, vorbește despre evenimente din trecut, introduce personaje distractive, învață binele și cum să învingi răul.
Dar un basm, o legendă, inventată împreună cu părinții este o vacanță dublă. Într-adevăr, un copil își pune mica experiență lumească în crearea unei legende, trage concluzii, înzestrează personajelor curaj, bunătate, înțelepciune și frumusețe.
Un basm, o legendă întrupată într-o carte reală realizată de mâinile mamei, îi va permite copilului să fie mândru că lucrează cu părinții. El va răsfoi cu grijă paginile cărții, a căror creație a fost petrecută mai mult de o seară. O astfel de carte ar fi un cadou de aniversare bun pentru un prieten.
Încercați să faceți cartea „Legenda unui râu”, care vă va cufunda copilul în trecutul mitic. Instrucțiuni pas cu pas vă vor ajuta să finalizați rapid sarcina și să arătați creativitatea publicării.

dosar


Pentru muncă, avem nevoie de un folder-folder, o mulțime de margele, cochilii, o schiță de fir, lipici, foarfece, țesătură cu tematică marină, fișiere, crengi de plante uscate, hârtie, monede de penny. Într-un cuvânt, tot ce ține de tema mării, râului.

înfășurați folderul


Cu un motiv marin, învelim folderul pe toate părțile. Fixăm cu lipici sau fire.

drapă puțin


Țesătura este drapată puțin, imitând un val de râu.

decorarea copertei


Urmează decorarea copertei. Mai jos lipim mici cochilii, mărgele de perle, crenguțe din plante ornamentale pe adeziv PVA, imitând râul și fundul mării.

text de legendă


Plasăm textul legendei pe pagina din stânga. Realizăm foaia cu hârtie cu diferite modele, ilustrații, o mică rocă de coajă, lipite cu PVA.

figura lacomului Nil


Pe pagina din dreapta punem figura lacomului Nil. Poate fi desenat, tăiat din reviste. Sclavele din apropierea Nilului - figuri pictate. Decorăm haine cu țesătură strălucitoare din Nil și bandaje simple din sclavi. Denotând lăcomia Nilului, plasăm o mulțime de monede în colțurile din dreapta sus și din stânga jos. Pentru a crea un peisaj, lipiți ramuri uscate de thuja, frunze etc.

așezați textul legendei


În stânga plasăm textul legendei.

animale nevăzute și păsări


Pentru imagini cu animale și păsări fără precedent, figuri de oameni folosim figuri tăiate din reviste vechi. Vom înfățișa vegetația luxuriantă din acea vreme cu ajutorul unor ramuri uscate din diverse ierburi lipite de PVA. Palmierul este tăiat din hârtie, coroana este făcută din crengi de thuja. Soarele și norul sunt făcute din fir înfășurat pe carton și PVA lipite. Razele soarelui sunt făcute din paie. Florile sunt realizate din hârtie ondulată pliată de mai multe ori. Prin urmare, imaginea este voluminoasă.

continuarea textului legendei


Pe pagina din stânga se află continuarea textului legendei.

zei furioși


Portretizăm zei furioși. Sunt desenate figurile lui Zeus și Neptun. Puteți tăia ilustrația din reviste. Barba Zeus din bumbac. Pe cap se află o coroană de laur făcută din crengi de thuja. Hainele bogate pot fi confecționate din țesătură brocartă, împletite cu garnituri. Neptun are un trident, coadă și brățări din mărgele de diferite culori. Lipiți mărgelele pe hârtia acoperită cu PVA, pur și simplu prin stropirea acesteia în contur și prin apăsarea ușoară cu degetul pentru lipirea rapidă. Mai jos, la picioarele zeilor, avem figura unui Nil lacom în haine mai simple.

Bogăția mării


Arătăm bogăția fondului maritim sau a râului pe țesătura care a decorat coperta cărții. În cantități nelimitate, lipim mici cochilii. Pentru corpul broască țestoasă, delfin, stea de mare, folosim margele multicolore. Înconjoară pagina cu un model de hârtie la discreția noastră. În cazul nostru, acesta este un element decorativ pentru tapet.

linii de legenda textului


În stânga sunt ultimele rânduri ale textului legendei.

imagine a fundului mării


O altă imagine a fundului mării. Peștele de piatră colorat frolic sculptat din hârtie.Crenguțele uscate și cochilii lipite dau impresia de vegetație luxuriantă a fundului marin.

Legenda unui singur râu


Iată o astfel de carte.
Aș dori să notez că creativitatea comună cu un copil își dezvoltă discursul, imaginația și memoria. Crearea unei cărți dezvoltă abilități motrice fine ale mâinilor, îmbogățește vocabularul copilului, orizonturile. Și cel mai important, te apropii de copilul tău. Și în lume nu există nimic mai scump decât o familie creativă prietenoasă. Mult noroc pentru tine!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat