DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decorarea unui ou de Paște
Pentru decorarea unui ou de Paște, puteți folosi orice mărgele și nasturi mici, precum și diverse panglici și împletituri. Principalul lucru în acest mod pentru a decora un ou pentru vacanță este de a crea un fundal din ziare. Pentru această clasă de master, simplitatea rurală a fost utilizată. Curea din material natural, mărgele de flori modeste și un fundal de ziar care amintește de fânul uscat. Rezultatul este o simplă, dar elegantă decorare a ouălor de Paște. Prin combinarea diferitelor tipuri de panglici și margele, atunci când decorați ouăle de Paște, puteți obține efecte complet diferite. Apelați-vă imaginația pentru a vă ajuta și a încerca să creați o mică capodoperă cu propriile mâini.

Deci, pentru a decora oul de Paște, avem nevoie de:

• Ouă.
• Ziar.
• Adeziv PVA.
• Peria.
• împletitură.
• Margele.

1. Eliberați oul de conținutul său.

Decorarea ouălor de Paște


2. Trage ziarul în bucăți mici.

Decorarea ouălor de Paște


3. Folosim adeziv PVA diluat cu apă în raport de la 1 la 1.

Decorarea ouălor de Paște


4. Atașăm o bucată de ziar și o acoperim cu generozitate cu lipici. Apoi luăm următoarea bucată și o așezăm în așa fel încât marginea să se găsească parțial pe stratul anterior al ziarului. Aplicați din nou lipici pe oul de Paște.

Decorarea ouălor de Paște


5. Repetând procedura descrisă la punctul 4, umpleți treptat întreaga suprafață a oului. Lăsați oul până când lipiciul este complet uscat.

Decorarea ouălor de Paște


6. Continuați să lucrați la oul uscat, lipiți împletitura.

Decorarea ouălor de Paște


7. Pentru decorare, folosiți margele de flori (sau orice alte margele disponibile). Asta-i tot, oul de Paște este gata să decoreze masa de sărbători.

Decorarea ouălor de Paște
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat