DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Panou de dezvoltare
Intrând într-un magazin de jucării, ochii cuiva aleargă din diversitatea și lățimea alegerii. Gama de prețuri fluctuează foarte mult. Cu toate acestea, jucăriile făcute de unul singur sunt întotdeauna o prioritate pentru un copil. Oricât de frumoasă este jucăria din fabrică, lucrul creat de mâinile mamei mele este plin de toată dragostea și grija. De obicei, copiii o simt la un nivel subconștient.
Jucăria prezentată în acest atelier nu poate fi găsită în niciun magazin. Cu toate acestea, se bucură de mare dragoste și interes în rândul copiilor mici.
Această placă este destinată în principal băieților, deoarece include tot felul de dispozitive de fier. Cu toate acestea, am realizat panoul meu de dezvoltare pentru fiica mea. După ce a învățat să meargă, toate prizele, întrerupătoarele și ușile „își trăiesc viața”. Observând interesul pentru astfel de lucruri, am decis să colectez tot ceea ce îi provoacă încântarea sălbatică într-un singur loc - pe bord.
Deci, ce va fi necesar pentru a crea un panou de dezvoltare?
În primul rând, desigur, fundația, adică. o placă pe care va fi atașat totul. Fiecare își poate alege dimensiunile pentru sine. L-am luat pe cel pe care l-am găsit de pe vechiul zid. Este lăcuită pe o parte.

particleboard


În al doilea rând, toate accesoriile: cârlige, clopote, butoane, întrerupătoare, mânere, lanțuri, bucle, heck, etc. După ce ați intrat în magazinul hardware, veți alege ce ochi va cădea. Și vă sfătuiesc să căutați în casă. Cu siguranță, veți vedea ceva ce poate fi remediat, de exemplu, ceasuri care nu funcționează sau brelocuri.

soclurile comutează zăvoarele


În al treilea rând, scânduri mici pătrate care vor merge la ușile mici.

placi


În al patrulea rând, diverse decorațiuni, autocolante și imagini. Toate pentru ca panoul să fie colorat și distractiv (la urma urmei, este pentru copii).

poze


Deci, înarmați cu tot ce aveți nevoie, începem.
1) Lipim scânduri mici pe film colorat autoadeziv. Fixăm naibii și le agățăm. L-am rugat pe soțul meu să facă asta, din moment ce nu știu să țin o șurubelniță în mâini. În continuare, fixez balamaua la colțul bazei și fixez aceste uși. Acum se deschid și se închid.

înțepeni


2) Am fixat încă un zăvor, un cârlig și trei mânere. Pe mânere fixez lanțurile din sacul vechi, ceea ce era păcat să arunc. (Dar cum a venit la îndemână). La un alt stilou, atașez un lanț dintr-un breloc întins acasă. Inelul de la capăt poate fi înțepat pe un cârlig.

înțepeni

înțepeni


3) Din același perete vechi, am găsit accesorii în hambar, pe care le-am atașat și de panou (puteți face clic pe butoanele din lateral, ele fac clic).

asamblați placa


4) În mod separat, a trebuit să mă bag cu clopotul, cablul de la priză și dopul. Cert este că șnurul s-a îngroșat, așa că a trebuit să-l repar pentru a lipi „super cuplu”. În opinia mea, fișa trebuie conectată la o priză.

asamblați panoul de dezvoltare


5) De asemenea, în „super moment” lipim un buton de la clopot, întrerupător și orele de lucru vechi.

înțepeni

comutator


6) După ce am stabilit totul, trecem la etapa finală: decorarea. După ce am tastat diverse imagini și cărți, le lipiți pe tabla în locuri libere. Din banda dublu față, am tăiat numerele și am lipit. Voila, iar acum placa se distrează mult mai mult!

Panou de dezvoltare DIY


Panoul nostru de dezvoltare este gata. Fiica mea adoră să se joace foarte mult!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat