DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Brățară din panglici și margele
Bijuteriile handmade sunt foarte apreciate de mulți fashionisti. Astfel de produse vor oferi imaginea completității și personalității. Cele mai bune bijuterii făcute manual un cadou pentru vacanta pentru orice femeie. Aceste lucruri pe care o persoană le face pe cont propriu sunt deosebit de valoroase. Pentru a realiza bijuteria originală, va trebui să faceți puțină muncă și perseverență, iar rezultatul nu va dura mult. Bijuteriile DIY vor fi mult mai ieftine decât cumpărarea la fel într-un magazin. Dacă există dorință și timp, atunci de ce să nu încercați să faceți un decor exclusiv, ținând cont de toate dorințele personale?

Pentru a realiza o brățară cu panglici și margele din satin, veți avea nevoie de:

materiale


1. Panglici din satin cu lățimi diferite
2. Margele 10-12 bucăți, în funcție de mărimea brățării și mărimea mărgelelor
3. Ace și fir în culori la panglici
4. Foarfece
5. Mai ușor pentru cauterizarea marginilor benzii.

Pentru o brățară, trebuie să ridicați panglici în două culori. O bandă poate fi luată cu o lățime de 1,5-2 centimetri, iar a doua este deja de 1 centimetru. Este necesar ca o bandă îngustă să fie așezată deasupra unei largi, iar marginile inferioare să fie clar vizibile. O panglică lată va avea nevoie de 100 de centimetri, iar una îngustă - 30 de centimetri. Culoarea panglicii trebuie aleasă în funcție de preferințe.

Atunci când alegeți margele pentru o brățară, ar trebui să țineți cont de mărimea acestora și de mărimea panglicii. Pentru margele mai mari, merită să alegeți panglici cu lățime suficientă. Alegând diferite culori de panglici și margele, puteți crea multe brățări originale pentru fiecare set de haine. De asemenea, brățările multicolore pe care chiar și copiii le pot purta, arată original.

Este important ca culorile ambelor panglici să fie combinate între ele și culoarea mărgelelor.

Realizarea unei brățări.

Prima etapă este pregătitoare.

bandă


Mai întâi trebuie să așezați banda pe o suprafață confortabilă. Mai întâi trebuie să întindeți o bandă largă, să faceți un pas înapoi 10-12 centimetri și să puneți deasupra una îngustă. În mijlocul benzii trebuie să coaseți cu o cusătură obișnuită, puteți coase pe o mașină de scris. O cusătură este necesară numai pentru ca benzile să nu alunece.

A doua etapă este asamblarea brățării.

cusem

Bratara originala

Bratara originala

Bratara originala


În continuare, trebuie să coaseți toate mărgelele pe panglici unul câte unul. La prima vedere, acest lucru poate părea simplu, dar iată prinderea. Panglicile din satin sau mătase sunt prea alunecoase. Margelele nu sunt, de asemenea, ușor de cusut. Prima perlă trebuie cusută pur și simplu, fără restricții. Mai departe de panglici, ar trebui să se formeze un mic pliu astfel încât mărgeaua să apară între două tuberculi. O pliere de panglici trebuie să fie fixată cu un fir. Când coaseți margele, trebuie să țineți cont de forma lor rotundă și să lase suficient spațiu între pliuri, astfel încât brățara să nu se îndoaie în direcții diferite. Trebuie să se lase o mărgărită pentru a decora zăvorul. Când toate mărgelele au fost deja cusute, ar trebui să aruncați un ac și să treceți prin toate pliurile și mărgelele, astfel încât brățara să se îmbine. Un astfel de șir de margele se poate face de două-trei ori pentru o rezistență mai mare a bijuteriilor.

Foto 6 Interiorul brățării nu este foarte atractiv. Toate cusăturile și firele vor fi vizibile aici. Aceasta poate fi decorată cu o mică bucată de panglică. Pentru a face acest lucru, trebuie să măsurați cât de multă bandă este necesară pentru a închide cusăturile și a tăia bucata dorită din bandă, cea care este mai largă. Cu grijă, realizând un minim de cusături vizibile, trebuie să coaseți o bucată de bandă pe interiorul brățării pentru a ascunde cusăturile.

Cea de-a treia etapă este colecția unei arcul pentru o brățară.

Bratara originala

trăgând împreună

arc

brățară panglică


Cu o brichetă sau chibrituri, trebuie să ardeți marginile panglicilor, astfel încât firele să nu se despartă. Pe partea în care partea cea mai mică a benzii iese la suprafață, trebuie să fie îndoită în jumătate și legată un nod în apropierea primei margele. Nodul trebuie să fie îngrijit, trebuie să îl strângeți treptat. Pe de altă parte, trebuie să rămână multă bandă largă. Din ea trebuie să faceți un arc care să servească nu numai ca decor, ci și ca zăvor pentru o brățară. Panglica trebuie să fie pliată de mai multe ori. Puteți înfășura pe două sau trei degete, în funcție de dimensiunea arcul ar trebui să fie. La mijloc, trebuie să blocați o bandă pliată cu o cusătura colectoare pentru a face un arc. În mijlocul arcului, trebuie să coaseți mărgele rămasă.

Este important să se ia în considerare dimensiunea arcului și a buclei. Arcul ar trebui să treacă prin buclă și să țină brățara.

Bratara originala
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat