DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Pernă în formă de inimă
Probabil că nu există oameni cărora nu le place să primească cadouri. Și dacă un cadou este făcut de unul singur, valoarea lui crește de multe ori. Îți sugerez să creezi o pernă decorativă în formă de inimă, ca o recunoaștere a celor mai strălucitoare sentimente față de sufletul tău.

pernă în formă de inimă


Pentru a coase o astfel de pernă, va trebui:
1. Tesatura groasa pentru urzeala
2. Tesatura este rosie, bumbac
3. Fir, 2 culori: roz, albastru.
4. Umplutură (iarnă sintetică, sau puf)
5. Foarfece
6. Paiete, 2 culori: roz, albastru
7. Tinsel de culoare
8. Ace
9. Un simplu creion

material de perna


În versiunea prezentată, puful a fost folosit ca umplutură, dar dacă suferiți de alergii, îl puteți înlocui cu un iernier sintetic. De-a lungul marginii, perna este tăiată cu tinsel, dar puteți face fără ea sau o puteți înlocui cu un alt material.
Procesul de execuție este ridicol de simplu:
Pasul 1. Pe hârtie, trageți o inimă, tăiați-o și aplicați-o pe o țesătură densă pliată în jumătate - va fi o pânză de pat. Apoi coaseți cea mai mare parte deschisă, lăsând o zonă mică prin care o umpleți cu puf sau iernier sintetic. Fundația este gata.

pernă în formă de inimă


Pasul 2. Folosind același șablon de hârtie, tăiați o inimă din material roșu, este de dorit ca culoarea să fie cât mai strălucitoare, deoarece culoarea paietei va părea mai bună.
Pasul 3. Cu un simplu creion pe copertă, faceți o inscripție, atrageți inimile. Aici puteți fantasma cum doriți, inscripția „dragoste” poate fi înlocuită cu numele destinatarului cadoului dvs., în loc de inimi puteți broda fluturi - în general, aspectul pernei este la discreția dumneavoastră.

pernă în formă de inimă


Fotografia arată cum merge procesul de broderie: paiete roz cu fire roz, paiete albastre cu albastru. Fiecare brâu este cusut separat, apoi se face o buclă în locul în care următorul va fi cusut.
Nu este recomandat să folosiți linie de pescuit în loc de ață, deoarece ridurile puternice provoacă ridul bumbacului. Dacă doriți, paiele pot fi înlocuite cu margele de sticlă sau mărgele de dimensiuni medii. Însă mărgelele pentru această lucrare nu vor funcționa, din moment ce blindeți doar conturul, iar imaginea nu este chiar.
Mai jos este cazul finalizat

husa de perna


Pasul 4. Puneți capacul final pe pernă - baza, coaseți pe margini. Din moment ce veți coase pe partea din față, deoarece este mai convenabil, ar trebui să închideți cusăturile cu un chenar. În cazul meu, acesta este tinsel, care se armonizează perfect cu restul elementelor.

pernă în formă de inimă


Tinsel poate fi înlocuit cu fire Angora - doar coase-l în jurul marginilor pernei finisate folosind un ac de țigănească. O astfel de pernă poate fi cusută nu numai pentru o persoană iubită, ci și pentru cineva din rude sau prieteni, principalul lucru este alegerea unei inscripții tematice. Urmând această instrucțiune pas cu pas, puteți face cu ușurință o astfel de muncă. Capodopera ta este gata! De asemenea, puteți coase o buclă în mijlocul vârfului pernei, astfel încât să poată fi atârnată pe perete.

pernă în formă de inimă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat