DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Făcând primii pași, copilul învață să meargă. Apoi, când elementele de bază ale mersului sunt fixate, iar el începe să curgă cu îndrăzneală, se pune problema mersului și formării corecte a piciorului. Astăzi, aproape jumătate dintre copii au probleme cu picioarele. Clubfoot, picioarele plate și alte boli grave ale piciorului pot cauza o problemă gravă de sănătate pentru copil în viitor. Prin urmare, la primele semne și apeluri alarmante, părinții au nevoie de un consult ortopedic.
Pentru a evita picioarele plate, este foarte important să o preveniți în timp util și în mod regulat. O covorașă de masaj do-it-yourself poate transforma exerciții plictisitoare într-un joc distractiv. Fiica mea însăși cere să dezlege un covor pentru a merge pe el.

Începem clasa de master.
Pentru a crea un covor de dezvoltare, trebuie să:
1) Țesătură îngustă și lungă. Căile de covoare vechi sunt ideale. Carcasa mea de bază este o cutie cu bandă pentru o mașină.
2) Tubule,
3) capace pentru sticle de plastic și cutii pentru alimente pentru copii,
4) pânze vechi
5) margele de Crăciun,
6) mat
7) țesătura din care este cusută punga și umplerea crupului de burete,
8) Amprente (le-am tăiat din pânză albă)
9) O cutie de sub o cutie de bomboane de ciocolată.

țesătură îngustă și lungă

materiale


Lista poate fi extinsă în funcție de ceea ce găsiți în casă. Nu am cumpărat nimic anume, am luat doar ce este la fermă.

1) Pentru a începe, pregătim toate capacele: cu un cui și un ciocan împingem prin 2 găuri în fiecare capac, astfel încât să poată fi cusute la bază.

face găuri


2) Atunci trebuie să coaseți sau să găsiți o pungă mică pentru a umple cerealele în ea. Am ales năutul (mazărea turcească), este mare și densă, masează perfect picioarele.

masaj perfect strâns


3) Următorul pas este tăierea urmelor de țesătură simplă din bumbac. Am tăiat 4 semne de picioare și cred că este suficient. Desigur, puteți tăia mai multe ale căror piese vor fi mai lungi decât ale mele.
4) Acum puteți începe să coaseți treptat toate elementele pregătite pe pistă. Primul meu este o cârpă pentru duș. În continuare, o pungă cu năut, după ea, un capac de sub mâncare pentru bebeluși, apoi tuburi (fiecare tub trebuia cusut separat în trei locuri pentru cetate, pentru că fiica a încercat imediat să le apuce).

toaletă pentru duș

masaj

Huse pentru alimente pentru copii


După tuburi, am cusut buretele cu partea tare în sus, iar apoi covorașul.

mat


Următorul pas sunt capacele sticlelor de plastic. Le-am căutat și le-am colectat mult timp, dar a meritat. Sunt un mare masaj. Cu cât sunt mai mulți, cu atât mai bine. După coperti urmează aceleași piese din material textil.

capace de sticlă

piste de pânză


Margele, un recipient cu bomboane pe spate și o cârpă veche de spălare completează pista.

Covoraș pentru masaj pentru copii


Acesta este genul de covoraș de masaj pe care l-am primit.

Covoraș pentru masaj pentru copii


Fiica mea îl adoră. Se desface ușor, se pliază și ocupă puțin spațiu.

Covoraș pentru masaj pentru copii


Fiecare părinte poate face un astfel de covor pentru copilul său. De la aceasta există o mulțime de avantaje, iar costurile sunt pur și simplu minime. Desigur, trebuie să petreci puțin timp, dar rezultatul merită. Noroc cu eforturile tale!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat