DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Blugi darn profesionisti
Uneori, blugii tăi preferați sunt sfâșiați în cel mai neașteptat loc. Este în mod special păcat că blugi scumpi de marca, care, s-ar părea, nu vor fi dărâmați ... Și mâna nu se ridică și nu mai este posibil să o purtați sub această formă. Imagini triste cu petice incomode - pană din vremea bunicii - îmi urcă în cap ... Planuri pentru a modifica blugii fiului meu, pentru a-i duce la cabană ... și, totuși, este păcat ...
Din fericire, totul este fixabil dacă ai vreo mașină de cusut și ai abilități minime pentru a lucra la ea.

blugi darnici acasă


Una dintre condițiile pentru succes este alegerea firului potrivit. Firele se potrivesc cu poliester obișnuit nr. 40. Alegerea în magazinele de accesorii de cusut este foarte mare. De exemplu, „Ideal” sau „Dor tak”. Vom selecta așa. Alegeți o culoare potrivită, înfășurați un pic de fir pe deget și aplicați acest „înfășurare” pe țesătură. Două culori ar trebui să fie aproape aceleași, atunci darnul va fi aproape invizibil.

blugi darnici acasă


Avem nevoie și de pânză de lipici. Se vinde în magazinele de țesături și este foarte ieftin. Se întâmplă în alb și negru.
Acum transformăm blugii înăuntru. Tăiați bucăți de țesătură adezivă și aplicați în locurile în care vom îndepărta.

blugi darnici acasă


Lipiți golurile noastre. Acest lucru va facilita procesul de scurgere. Fierul trebuie să fie suficient de cald. Partea lipiciului este mai dură la atingere. Punem plasturele pe blugi cu partea adezivă și fierbem încet bucățile, apăsându-le bine. Așteptăm un minut, lăsăm să se răcească și câștigăm un picior.

blugi darnici acasă

blugi darnici acasă


Un darn se efectuează pe orice mașină de uz casnic cu ajutorul unui revers (invers), această funcție este chiar în cele mai vechi mașini de cusut. Reglarea lungimii cusăturii este setată la 2,8-3,0 mm.

blugi darnici acasă


Am încărcat încet la început. „Blocați” impulsul cu un zig-zag larg, similar cu o cardiogramă, conducând linia înainte - înapoi. Marginile „cardiogramei” noastre nu ar trebui să fie uniforme, atunci darnul va fi mai puțin vizibil și mai natural.

blugi darnici acasă


Acum dărâmăm foarte atent locul impulsului și secțiunile vecine. Dacă este incomod să te îndepărtezi cu linii mari, lucrează cu secțiuni mici, conectându-le cu tranziții netede. Dacă firele albe sunt scoase între linii, îndreptăm acul direct spre ele, până când acestea sunt vizibile. Apropo, dacă raful este mare și multe fire se lipesc, puteți tăia excesul, dar nu tăiați toate firele la o gaură completă, este mai bine să părăsiți baza. Deși recuperarea este posibilă cu absența completă a firelor, este ceva mai complicat.

blugi darnici acasă


IMPORTANT: darnul va arăta mai natural dacă scrieți în direcția desenului, și nu în direcția tivului țesăturii!

blugi darnici acasă


Coaseți cu atenție, în paralel, fără să vă grăbiți. Rezultatul vă va mulțumi. O abilitate va apărea treptat, iar procesul vă va lua nu mai mult de 15 minute. Când s-a îmbrăcat, întoarceți blugii în interior și tăiați excesul de lipici.

blugi darnici acasă


După terminarea lucrărilor, blugii trebuie aburiți cu apă și o cârpă. Hărnicia ta va fi răsplătită. Jeansul va dura mult timp. Este deosebit de plăcut atunci când lucrătorii de acasă se uită la munca depusă mult timp și nu pot găsi imediat un darn)

blugi darnici acasă
Comentarii (6)
 1. Hoții de cireș
  #1 Hoții de cireș vizitatori 12 martie 2015 01:55
  2
  Multumesc !!!
 2. marina
  #2 marina vizitatori 19 ianuarie 2016 09:40
  0
  Multumesc! Mă întreb cum să-ți scapi de genunchi, cât mai imperceptibil?)
 3. Invitată Julia
  #3 Invitată Julia vizitatori 5 iulie 2017 11:02 p.m.
  1
  Din propria experiență, am observat că o cusătură mică arată până la 2mm
  Multumesc
 4. katrin1755
  #4 katrin1755 vizitatori 8 august 2017 09:02
  1
  Vă mulțumim !!! Acesta este de fapt un hack de viață profesională. Pe lângă reanimarea blugilor și blugilor soțului meu, am arătat și această tehnică darnă multor prieteni, pentru care sunt, de asemenea, imens recunoscători)
 5. Invitat Victor
  #5 Invitat Victor vizitatori 13 decembrie 2018 21:26
  0
  Eu fac ca tine, dar numai fără petice / nu este nevoie să coase până la găuri / Subțiri subțiri de poliester în culoare, cusătură de 1,5 mm și condus acolo. Firul inferior este ușor, firul superior este închis la uzură. Pentru a descoperi locul lucrurilor, trebuie să-ți încalci vederea sau să porți ochelari. Blugii mei în mare parte japonezi sunt foarte strânși de 19 - 21 oz. Dacă le reparați la timp, atunci suficient pentru un deceniu. Jeansii devin cu adevărat o „a doua piele preferată”. Am o mașină de scris Janome 7518. Chiar și un copil poate coase pe ea, dacă a existat dorința.
 6. îngheț
  #6 îngheț vizitatori 26 aprilie 2019 18:07
  0
  Și ce noi, nu este soarta să cumpărați?

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat