DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Tricou cu poză
Tricourile și tricourile cu diverse modele și imprimeuri sunt în prezent foarte populare. Printre toată această diversitate, puteți alege ceva pe gustul vostru. Cu toate acestea, nu mulți oameni cred că tricoul original poate fi realizat independent cu efort minim și costuri financiare.
Ce va fi necesar pentru a crea acest nou obiect de garderobă?

1. Tricou. Cel mai bine este să luați un produs din bumbac, deoarece este pe o astfel de țesătură încât modelul se dovedește a fi mai clar și mai luminos și durează mai mult decât pe alte chestiuni.

2. Marker permanent. Este ușor de desenat cu astfel de markeri pe țesătură (cu toate acestea, precum și pe orice altă suprafață). Nu se spală cu apă și se usucă foarte repede. Mai mult, un marker poate fi utilizat pentru o perioadă foarte lungă de timp. Un minus este mirosul puternic. Prin urmare, atunci când utilizați un marker, este necesar să ventilați camera.
Marcatorul permanent poate fi achiziționat la orice birou sau magazin hardware. Alegerea culorilor de acolo este excelentă, dar prețul este redus (în termen de 130 de ruble).
Pentru a desena un tricou, trebuie să alegeți o culoare contrastantă pentru acesta. În acest caz, avem un marcaj auriu pentru un tricou negru.

Marcaj permanent și cuțit


3. Desen de model. Folosind-o, vopseaua se va aplica pe tricou. Există un număr mare de șabloane pe Internet, astfel încât toată lumea poate alege o imagine după gustul lor. În această versiune, avem un model de palmier cu inimă.

4. Foarfece și cuțit de papetărie. Aceste instrumente sunt necesare pentru tăierea pieselor.

5. carton. O foaie mică de carton sau un capac de carton inutil din cutie este utilă astfel încât, atunci când aplicați un desen, să nu se imprime pe cealaltă parte a cămășii.

6. Banda adezivă. Cu acesta, vom fixa modelul pe material.

materiale


Procesul de creare a unui model pe un tricou.

Mai întâi avem nevoie de un șablon. Cu ajutorul foarfecelor, începem să decupăm detaliile albe.

decupat


Când tăiați piese mici, este mai bine să utilizați un cuțit clerical.

decupat


După ce am tăiat toate detaliile în funcție de șablon, ar trebui să obțineți această imagine:

decupat


În continuare, trebuie să lipiți cartonul într-un tricou. Pentru a face acest lucru, trebuie mai întâi să stabiliți ce loc este cel mai bine plasat pe desen și abia apoi puneți carton.

punem


După ce cartonul este la locul potrivit, puneți șablonul pe el și fixați-l cu bandă. Trebuie să se asigure că materialul de sub șablon nu sufla, altfel modelul poate fi denaturat. În plus, va fi foarte incomod să reglați constant țesătura în timpul procesului de vopsire. Este necesară lipirea benzii cât mai ferm posibil pentru ca șablonul să nu se mute din loc.

lipici-o cu bandă


După toate acțiunile efectuate, începem să completăm spațiile necompletate cu markerul în șablon. Este mai convenabil să începeți să pictați pe partea stângă (partea opusă a mâinii de lucru) pentru a nu colora mâna și a nu unge desenul.

pictați cu un marker


Pictează peste imaginea rămasă.

pictați cu un marker


După aceea, trebuie să îndepărtați banda adezivă și șablonul și să pictați deasupra imaginii copioase rezultate.

Tricou cu poză


Tricoul nostru unic și original este gata!

Tricou DIY
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat