DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Decorarea ochelarilor de nuntă cu trandafiri de plastic
Bună ziua, dragi cititori. În atelierul de astăzi vă voi spune cum să decorați paharele cu plastic și accesorii care sunt potrivite pentru orice ocazie specială, inclusiv nunți.

Pentru muncă, aveți nevoie de următoarele materiale:
  • Lut polimeric pentru fabricarea florilor;
  • Adeziv, în acest caz este mai bine să alegeți asemănător cu gel;
  • Contururi, gel pentru crearea de perle;
  • Ochelari obișnuiți.


Etapa 1 - crearea trandafirilor din lut polimeric.
Din bucăți mici de plastic, este necesar să se formeze mazăre. Mărimea poate fi diferită, mai mică pentru mijlocul mugurii, mai mare pentru petale. Apoi, folosind degetele, frământați-le ușor în petală, dar nu trebuie să le faceți prea subțiri, deoarece va fi incomod să funcționați.

Lut polimeric


Acum puteți începe să creați mugurele viitoarei flori, pentru aceasta luăm una dintre petalele rezultate și o răsucim ușor, așa cum se arată în fotografia de mai jos.

 făcând trandafiri de lut polimeric


După aceea, petalele sunt adăugate alternativ la mugur, mărimea viitorului trandafir va depinde de numărul lor. La rândul său, trebuie să adăugați câte un tort fiecare, imediat după care, dați-i forma dorită. Unul dintre avantajele plasticului este retenția excelentă a formei. Dar nu o faceți prea fanatic, deoarece materialul este încă moale. Astfel, se formează treptat un trandafir.

 făcând trandafiri de lut polimeric

 făcând trandafiri de lut polimeric


Floarea este deja formată și gata, dar există un vârf lung care nu este necesar în timpul lucrărilor ulterioare, așa că trebuie tăiat cu un cuțit sau cu o lamă. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de tipul de plastic, unul se întărește singur după o anumită perioadă de timp, iar celălalt trebuie copt în cuptorul sau cuptorul cu microunde. Detalii pot fi găsite în informațiile de pe ambalaj. În fotografia de mai jos, trandafiri gata pregătiți, care pot fi folosiți pentru decorare.

 făcând trandafiri de lut polimeric


Etapa a doua - decorarea sticlei
Pentru a decorare paharele păstrate mai bine, este necesară degresarea, pentru aceasta este suficient să le ștergeți cu un tampon de bumbac înmuiat în alcool. Dacă nu este la îndemână, puteți să le spălați doar cu un detergent. Acum procedăm direct la proiectarea ochelarilor. Mai întâi trebuie să lipiciți florile, pentru aceasta se aplică o cantitate mică de lipici pe partea lor din spate, după care o aplicăm la suprafață. Având în vedere faptul că suprafața sticlei alunecă, trebuie să țineți trandafirii câteva secunde cu degetul până când se prelevă lipiciul, altfel se pot mișca puțin.

decorarea ochelarilor de nuntă


După ce toți trandafirii sunt lipiți, puteți continua la decorarea cu margele, procesul este același ca în cazul florilor. Pentru a facilita menținerea perlelor mici, puteți utiliza penseta. Pentru a nu se împrăștia în jurul mesei, puteți pune un prosop.
În faza finală, cu ajutorul unui contur de sticlă și un gel pentru a crea perle, decoram ochelarii la discreția noastră, oferindu-ne propriei noastre imaginații libertate completă. În plus, puteți utiliza strasuri și alte accesorii, un arc dintr-o panglică din satin poate fi lipit de picior.

decorarea ochelarilor de nuntă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat