DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Souffle din săpun obișnuit
Sapunul poate fi foarte diferit, iar sarcina sa în zilele noastre nu este doar de a curăța pielea, ci și de a o satura cu vitamine, de a hidrata și, desigur, de a aduce plăcere estetică atunci când folosiți. Săpunul cu suflete este cel mai blând săpun ușor, care nici nu se scufunde în apă. Are spumă abundentă și are un efect foarte moale asupra pielii și, cel mai important, este făcut cu dragoste, cu propriile mâini și include tocmai acele componente pe care tu însuți dorești să le vezi.
Pentru a pregăti dintr-un săpun obișnuit îmbogățit cu vitamine, soufflé săpun aerisit și blând, veți avea nevoie de o bucată de copil sau orice alt săpun, 1,5 linguri de zahăr, o linguriță de miere, ulei esențial din categoria de care aveți nevoie, vitamine sub formă lichidă (de exemplu , vitamina E), pentru decorare puteți folosi bărbierituri multicolore dintr-un alt săpun sau reziduurile sale.
Deci, luați săpunul și frecați-l pe o răzătoare fină.

ia săpun

trei pe o răzătoare fină


Apoi, trebuie să luați două vase nu foarte necesare și să topiți bărbieritul de săpun într-o baie de apă.

bărbierit băi de apă


În timpul topirii masei, trebuie să adăugați zahăr și miere, în același timp va accelera procesul, deoarece aceste componente sunt topitori excelenți.

adăugați zahăr

adăugați zahăr


Când conținutul tigaiei devine suficient de omogen, adăugați o jumătate de pahar de apă.

adăugați o jumătate de pahar de apă


Dacă doriți, poate fi o decoct utilă, cum ar fi mușețelul sau calendula. După ce masa s-a încălzit și arată ca smântâna, scoateți din baia de apă și adăugați câteva picături de ulei esențial.

câteva picături de ulei esențial


În aceeași etapă, se adaugă vitamine și orice uleiuri sănătoase după cum doriți. Apoi bateți totul cu un mixer.

bate totul cu un mixer


Compoziția rezultată ar trebui să crească în mai multe ori în volum și să devină aerisită. Dacă doriți, adăugați bărbierituri în mai multe culori și așezați-le cu atenție în cutii pre-pregătite. Poate fi forme speciale pentru săpun sau orice materiale improvizate, căni de smântână sau iaurt.

bărbierituri colorate

cani de smantana sau iaurt


Lăsați săpunul să se răcească complet la temperatura camerei, de obicei este complet gata în douăsprezece ore. Îndepărtați cu grijă săpunul finit din matrițe. După cum a fost planificat, ar trebui să fie aerisit și ușor și, de asemenea, nu ar trebui să se scufunde în apă. Rezultatul - nu se scufundă.

Rezultatul nu se scufundă


Cu această producție de săpun, nu numai că îl îmbogățiți cu uleiuri și vitamine utile, ci și economisiți semnificativ. Dintr-o bară obișnuită de săpun obținem patru aer întreg. În acest caz, trei piese obișnuite și câteva mici, care sunt foarte îndrăgite de copii.

Săpun suffle


Procesul de fabricare a unui astfel de săpun este complet ecologic și sigur. În această metodă, nu există calcule exacte și alcaline dăunătoare, ca în prepararea săpunului de la zero, ceea ce înseamnă că nu vă puteți teme că substanțele nocive vă vor cădea pe mâini sau vase. Partea cea mai bună este că puteți atrage copiii către o astfel de creativitate, ceea ce îi va ajuta nu numai să pregătească un produs sănătos, ci și să ajute la dezvoltarea imaginației și să învețe să facă ceva cu propriile mâini.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat